Liikenneturvallisuusalan ansiomitali Eero Ollilalle

Liikenneturvallisuusalan ansiomitali Eero Ollilalle

4.6.2009

SF-Caravan ry:n entiselle puheenjohtajalle Eero Ollilalle on myönnetty Liikenneturvallisuusalan ansiomitali. Ansiomitalin myöntää liikenneministeri Liikenneturvan hallintoneuvoston esityksestä pitkäjänteisestä työstä liikenneturvallisuuden hyväksi. Liikenneministeri Anu Vehviläinen luovutti mitalit palkituille 2.6 Liikenneturvan 70-vuotisjuhlapäivänä Helsingissä.

Liikenneturvallisuusalan ansiomitali voidaan myöntää henkilölle, joka on vähintään viidentoista vuoden ajan ansiokkaasti työskennellyt liikenneturvallisuuden edistämiseksi ja jonka toiminta on ollut yleisesti arvostettua. Liikenneturvallisuusalan ansiomitaleita on myönnetty vuodesta 1992 lähtien. Tähän mennessä sen on saanut 223 henkilöä.

Varatuomari Eero Ollila on SF-Caravan ry:n puheenjohtajuuden 2000-2008 lisäksi osallistunut liikenneturvallisuustyöhön muutoinkin kuin päätöksentekijänä. Ollila on toiminut EAK-kouluttajana sekä kouluttajana ja paneelien vetäjänä liiton järjestämillä turvallisuuskursseilla. Ollila on monissa lehtikirjoituksissaan ja kolumneissaan ottanut kantaa turvallisen ja sujuvan liikenteen puolesta. Hän on ollut keskeisesti laatimassa liiton liikenneturvallisuusohjelmia ja edistämässä Karavaanarin ajotaitokortti-koulutusta.

Toimiessaan kansainvälisellä tasolla sekä pohjoismaisen Nordiska Caravan Rådetin että maailmanlaajuisen FICCin luottamustehtävissä, Ollila on esitellyt suomalaista liikenneturvallisuustyötä monissa seminaareissa ja kokoontumisissa.

Eero Ollila on palkittu myös monilla SF-Caravanin huomionosoituksilla, viimeksi Henget-reliefillä ja Vuoden karavaanari-nimityksellä syksyllä 2008.

Nyt myönnetystä valtakunnallisesta huomionosoituksesta Ollila on iloinen ja yllättynyt. - Katson mitalin olevan arvostuksen osoitus myös SF-Caravan ry:n piirissä tehtävälle liikenneturvallisuustyölle, sanoo Eero Ollila.TP.

Katso myös: www.liikenneturva.fi