Jäsenetua tekstiilipesurin vuokrauksesta

Jäsenetua tekstiilipesurin vuokrauksesta

17.5.2018

Pesurivuokraus.fi tarjoaa SF-Caravanin jäsenille 20 % -alennuksen tekstiilipesurin vuokrauksesta.

Ajan kuluessa matkailuvaunujen ja –autojen patjat, matot, istuimet ja muut tekstiilit keräävät valtavan määrän likaa, josta on vaikea päästä eroon. Pesurivuokraus.fi -palvelu tarjoaa SF-Caravan ry:n jäsenille jäsenetuhintaan vuokrattavaksi tekstiilipesuria, joka on tehokkain tapa puhdistaa kodin, auton ja matkailuajoneuvon tekstiilipintoja.

Palvelussa on vuokrattavana ammattisiivoojien suosima Kärcher Puzzi 8/1C-tekstiilipesuri. Pesuri toimii painehuuhteluperiaatteella. Se suihkuttaa vesi-pesuaineliuoksen pestävälle tekstiilille, jonka jälkeen se imee veden ja lian takaisin säiliöön. Pinta on käsittelyn jälkeen heti raikkaan puhdas ja kuivuu nopeasti.

Tekstiilipesurin vuokraus maksaa 35 euroa/vrk. SF-Caravan jäsenet saavat kaikista vuokrauksista 20 % alennuksen laittamalla varaukseen koodin ”SFC19”. Varaukset ja maksut varausjärjestelmän kautta: www.pesurivuokraus.fi.

Tekstiilipesurin voi noutaa varauksen jälkeen ja palauttaa noutopisteeseen, joita on lähes kaikilla suurimmilla paikkakunnilla. Noutopisteet sijaitsevat lähinnä Neste K-huoltoasemilla ja joidenkin K-Marketien yhteydessä. Tarkista noutopisteet www.pesurivuokraus.fi.