SF-Caravan 60-vuotta

Tänä vuonna liitto täyttää 60 vuotta. SF-Caravan ry:n 60-vuotisjuhlavuoden huipennusta vietetään heinäkuussa 2024 Kiuruvedellä.

Ja tarkoitus on juhlia ihan kunnolla – kokonaisen viikon ajan. Juhlaviikkoon mahtuu kesän kansainvälinen karavaanaritapahtuma Pohjoismaiset Karavaanipäivät sekä SF-Caravan ry:n 60-vuotisjuhlaviikonloppu. Ilmoittautuminen Pohjoismaisille Karavaanipäiville (7.–11.7.), 60-vuotisjuhlaviikonloppuun (11.–14.7.), kuten myös koko viikolle on käynnistynyt (7.–14.7.).

Ohjelma juhlaviikolla on monipuolista ja tekemistä löytyy aina perheen pienemmistä varttuneimpaan – tapahtumatori, Match Show, Rugby näytösottelu, lasten konserttia, puun istutusta, vierailuja paikallisissa kulttuuri- ja nähtävyyskohteissa, tanssia, musiikkia ja paljon muuta. Esiintyjinä on Juha Vartiainen, Diandra, Charles Plogman & Missio Virpi Piippo & Pekka Juntusen iskelmäorkesteri, Katariina Keinänen ja Jere Toivonen & Pekka Juntusen iskelmäorkesteri, Mika Mäkkeli & Onnenkipinä, Jarkko Ahola & Guardia Nueva. Lue tarkemmin tapahtumasta ja ohjelmasta ja ilmoittaudu mukaan juhlimaan.

Juhlavuoden suojelijaksi on nimetty Suomen Matkailuorganisaatioiden yhdistyksen Suoma ry:n puheenjohtaja Susanne Rasmus. Suoma toimii kotimaan matkailun alueellisten organisaatioiden edunvalvontajärjestönä. SF-Caravan ry:n juhlavuoden kautta syntyvästä yhteistyöstä löytyy varmasti paljon mahdollisuuksia ja asioita, joita voidaan yhdessä edistää. 

Ilmoittaudu tästä linkistä