Sopimusehdot

Nämä sopimusehdot koskevat www.karavaanarit.fi -sivuston verkkokauppaa ja jäseneksi liittymistä sekä www.kulkurinpuoti.fi -sivuston verkkokauppaa sekä muuta sivustoilla asiointia.

SFC-Markkinointi Oy, Y-tunnus 0786247-1, ALV rek.

  • Karavaanarin verkkokaupan tuotteet, www.kulkurinpuoti.fi

SF-Caravan ry, Y-tunnus 0415946-5

  • Jäseneksi liittyminen
  • Kerhojäsenyydet
  • Kansainväliset leirintäkortit
  • Leirintäshekit ja -oppaat

Osoite (molemmilla sama) Viipurintie 58, 13210 Hämeenlinna, puh. (03) 615 311, faksi (03) 615 3161, sf-caravan@karavaanarit.fi.

Hinnat
Karavaanarin verkkokaupan tuotteiden hinnat sisältävät voimassaolevan arvonlisäveron. Verkkomaksuissa toimituskulut ovat 3-9 € toimituksen koosta riippuen.

Muut ehdot
Tuotteita toimitetaan vain Suomeen. Pohjoismaihin ja ulkomaille tapahtuvissa toimituksissa pyydämme ottamaan yhteyttä tilaajapalveluumme.  

Alle 18-vuotiaat tarvitsevat vanhempien luvan, joka voidaan ilmoittaa tilauksen Lisätietoja kohdassa (nimi ja puhelinnumero).

Tilaukset toimitetaan 1-2 viikon kuluessa tilauksesta. Poikkeuksena jäsennumerotarrat ja kaiverretut jäsennumerolaatat, joissa toimitusaika voi olla pidempi. Jatkuvat palvelut kuten jäsenyydet ja kerhot ovat voimassa toistaiseksi ja voidaan irtisanoa milloin vain. Jo maksettuja maksuja ei palauteta.

Tuotteilla on 14 pv:n vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteen voi palauttaa maksutta tilaajapalveluumme osoitteeseen SFC-Markkinointi Oy, Viipurintie 58, 13210 Hämeenlinna.

Tilaajapalvelu
SFC-Markkinointi Oy:n tilauksiin liittyvissä asioissa Sinua palvelee tilaajapalvelu, puh. (03) 615 311, kulkurinpuoti@karavaanarit.fi.
SF-Caravan ry:n tilauksiin liittyvissä asioissa Sinua palvelee asiakaspalvelu, puh. (03) 615 311, sf-caravan@karavaanarit.fi.

Henkilörekisteri
Henkilörekisteriä pitävät yllä SF-Caravan ry ja SFC-Markkinointi Oy. Henkilörekisteriin liittyvissä asioissa Sinua palvelee jäsenrekisteri, puh. (03) 615 3133, jasenrekisteri@karavaanarit.fi.

Tämän sopimuksen ehdot hyväksymällä Asiakas antaa yksiselitteisen suostumuksen tässä kohdassa tarkoitettujen henkilötietojen käsittelyyn ja käyttöön. Rekisteritietojen käytöstä voit lukea lisää Rekisteriselosteesta.