Kumppanijärjestöt

Kattojärjestöt

Fédération Internationale de Camping, Caravanning et Autocaravaning AISBL
Fédération Internationale de l'Automobile
Nordiska Caravan Rådet

SF-Caravan ry on yksi kansainvälisen leirintämatkailujärjestö FICC:n ja kansainvälisen automatkailujärjestö FIA:n jäsenjärjestöistä. SF-Caravan ry kuuluu myös Pohjoismaiseen Matkailuvaununeuvosto NCR:ään. SF-Caravanin jäsenet ovat oikeutettuja järjestöjen tarjoamiin jäsenetuihin ulkomailla liikkuessaan.


Sisarjärjestöt

Caravan Club of Sweden
Norsk Bobil og Caravan Club
Dansk Caravan Klub
Klubi Eesti Karavan
Confederazione Italiana Campeggiatori
Nederlandse Caravan Club
Magyar Camping és Caravanning Club

SF-Caravan ry on solminut yhteistyösopimuksia ulkomaisten leirintäjärjestöjen kanssa. SF-Caravanin jäsenet saavat yöpyä yllä olevien sisarjärjestöjen leirintäalueilla jäsenhintaan. Lue lisää täältä.


Kumppanijärjestöt

Autoliitto
Vapepa
Suomen Leirintäalueyhdistys
Suomen Hostellijärjestö
Matkailuajoneuvotuojat

Autoliitto myy SF-Caravanin jäsenille Karavaanarin tiepalvelua ja tarjoaa AL-kaupan kirjat, kartat ja oppaat jäsenetuhintaan.

SF-Caravan ry on Vapepan jäsenjärjestö, joten SF-Caravanin jäsenet voivat osallistua Vapaaehtoisen pelastuspalvelun toimintaan. Lue lisää täältä.

Suomen Hostellijärjestö tarjoaa SF-Caravanin jäsenille alennusta kotimaisten hostellien majoitushinnoista. Lue lisää täältä.

Suomen Leirintäalueyhdistyksen jäsenalueet tarjoavat SF-Caravanin jäsenille alennusta leirintähinnoista. Jäsenhinnat on ilmoitettu Caravan Leirintäoppaassa.