Ajoneuvoverolain 10§:n muuttaminen - toimenpiteet

MANNINEN ESA 20.11.2009 00:30

Non niin. Asiassa eteenpäin.

www.adressit.com

sinne joku sanaseppo laatimaan kirjelmä ja tiedoksi kaikille karavaanareille, kirjoittipa tai ei nimensä aiheesta poristujen asioiden tiimoilta eli ehdotus veronlain 10 §:n muuttamiseksi oikeudenmukaiseksi. Kun kaikkien "vastustajien" nimet on tiettyyn aikaan mennessä kerätty - printataan lista ulos ja joku liituraita kiikuttamaan mahd. ison delegaation kanssa esim. Kataiselle. Tietysti mahdollisimman monta mökkiautoa Arkadian eteen ja media myös paikalle

PÄIVINEN UNTO 20.11.2009 07:23

Meidän täällä Suomessa pitää olla tien näyttjiä vaikka EU- sanoisi mitä hyvänsä. Koettelee tuo kikkea kuljetusta ja kovasti.Sitä ei päättäjät ole ajatelleet mitä lysti kansalle maksaa jatkossa . Tuohon vielä lopuksi kun / jos arkadiaan mennään niin tarttis ottaa mukaan ( jotain ).

MANNINEN ESA 20.11.2009 12:02

Hyvä, Unto. "Joku" reagoi. Olitpa sitten muuttamisen kannalla tai et. Laki on "huitaistu" ajattelemattomasti tai sitten vain ajatellen, että siinä se on autoilijaryhmä, jolla on luksusta ja niiltä voi kupata. Ja asiassahan tulee käymään päinvastoin. Ei karavaanariporukka ole aivonta mössöä. Käy kuin Lipposelle muinoin. Mies yritti saalistaa kesäautomatkailulla lisää liksaa valtion ammottavaan kassaan, vaan toisin kävi. Kesäautoilu väheni tuolloin, kun polttoaineveroja nostettiin. Katainen joukkoineen lukee näitäkin palstoja ahkeraan ja tekee johtopäätöksiä. Ei kai kukaan avointa nettipalstaa kuvittele suljetuksi. Hallituksen muutos ei toteudu luullulla tavalla eli rahaa ei (ainakaan alkuun) tulekaan niin paljoa kuin hallitus kuvitteli. Toiseksi: ihmiset keksivät kiertoteitä ja kolmanneksi: "Jaa"ta äänestäneet edustajat tulevat menettämään karavaanareiden (+perhe) äänet. - Unto & co. Ei pelkkä adressi kainalossa Pellelänmäelle mennä. Mukaan otettakoon asiallista testattua tietoa, mikä hallitukselta varmasti puuttui lain mietinnässä. jne. Aivonystyröitä hieromaan. Kun olisivat liittomme liituraidat mukana, niin ei tarvitsisi käydä tätä julkista keskustelua, vaikka tämä monimuotoisuudessaan on toki hyödyllistä.

VIRTANEN HANNU 20.11.2009 15:23

Nyt kannattaisi myös meidän pistää uusien ja käytettyjen autojen ostot ja vaihdot jäihin, että myös kauppiaiden kautta lähtisi viesti Kataisen porukalle.

PULKKI MARTTI 22.11.2009 19:08

laittakaapa ihmeessä allekirjoituksia ko.adressiin.

TERVO JARI 22.11.2009 19:20

mitätön tekijä tuo vero kun laskee mitä tää harrastus muutoin maksaa, "rikkana rokassa" se menee . . .

Noin se on laskettu tuolla "arkkatianmäellä" uskokaa tai äläkää . . .

Jonninaikaa ne karavaanarit täälä asiasta "suutaan soittaa" ja sen jäläkeen se unohetaan niinku muutkin autoilua koskevat maksut . . .

Käykää vaan kuittoomassa, kyllä se siitä . . .

Jari

SAASTAMOINEN REIJO 23.11.2009 15:20

olisinhan minäkin mielelläni allekirjoittanut adressin vaan enpäs löytänyt yhtään otsikkoa matka-autoja koskien.paitsi yksi ja sekin koski sekä paku- että matkailuautoja.Kenties asia tuli ymmärretyksi silti.

IPATTI VEIKKO 23.11.2009 16:27

Olen samaa mieltä kanssasi, kun asiaa vatvotaan aikansa, niin se tuppaa unohtummaan veran alle.

HUOVINEN SIRPA 23.11.2009 17:36

nestekaasun hintakin aika-ajoin saa melkoiset mittasuhteet, vaikka kyse on vain muutamista euroista.... Esko

MANNINEN ESA 23.11.2009 20:20

Pojat, pojat. Tuolla asenteella ei Kannaksella voitettu. Ja tuollaaseen asenteeseen turvaa A:n väki johtaessaan (= veroja lisätessään) kansalaisiaan. Esitin, että kuka pistäisi nettiadressin pyörimään eli saisi sopivan sanamuodon adressin alkuun, jottei lähdettäis liian köykääsesti liikheelle. Adressiinhan sais laittaa nimensä myös ajatustamme tukevatkin immeeset ja tietty, sinne tulis myös kaikenlaisten liippareiden (asiattomia) nimiä, kuten on muissa adresseissa nähty.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.