Onko muilla ongelmia Burstnerin kanssa ?

HYTÖNEN MARKKU 02.11.2009 11:07

Itsellä ollut ensimmäinen asuntoauto vajaan vuoden ja ajettu vain 13 000 km, mutta huolto ja takuut ei tunnu pelaavan. Jo ostotilanteessa lasku tuli toisen henkilön nimellä, mutta kun kyseessä oli sen verran iso summa, niin piti panna lasit päähän ja tarkastaa mitä oli maksamassa, niin ei tullut vieraalle autoa ostettua. Nyt oltaisiin lähdössä lämpimään. mutta huolto ei pelaa, luvataan, mutta mitään ei tapahdu. Pitää saada Burstnerin tehtaalta lupaa korjauksiin, eikä ne kuulemma sitä anna, ei ole ennenkään antaneet. Eli kaiketi Burstnerilläkin menee huonosti?

TYYKILÄ VESA 02.11.2009 11:35

Kysymyksestäsi ei ilmene, mistä euto on ostettu. Aina auton myyneellä liikkeellä on se ensisijainen vastuu korjauksista ja etenkin takuunalaisista töistä. Jos auto on ostettu ulkomailta, niin edellinen pätee siinäkin. Silti ainakin uuden auton tehdastakuu on voimassa myös Suomessa. Ongelmaksi saattaa tietysti muodostua sen valtuutetun korjaamon löytyminen...Itsellänikin on myös Bürstner, tosin käytettynä ostettu, mutta huoltopalveluja en merkkikorjaamosta vielä ole onneksi tarvinnut. Bürstnerillä ei taida olla Suomessa varsinaista maahantuojaa, vaan sitä edustavat liikkeet tuovat sen kukin itse. Näin olen ainakin ymmärtänyt. Ja se tietysti hankaloittaa mahdollisten ongelmien hoitamista.

LOUNASRANTA LEENA 02.11.2009 11:51

Moi. Burstnerin kanssa ei ole ollut ongelmia. Sitä vastoin suomalaisen jälleenmyyntiverkoston kanssa oli kylläkin. Loppujen lopuksi otin suoraa yhteyttä tehtaaseen, ja sain heidän kauttaan jälleenmyyjän huolehtimaan asiat kuntoon.Tästä tapauksesta on nyt kyllä jo kohta kaksi vuotta. Jälkimarkkinointi osastolla Rainer Steglich hoiti asian malliikkaasti. Tässä hänen yhteystietonsa, ja hän pystyy myös kommunikoimaan englanniksi.  +49 (0) 7851 / 85 - 214 steglich@buerstner.com T:Ari

HYTÖNEN MARKKU 02.11.2009 12:13

Auto ostettu Suomesta Espoon Caravan Centeristä. Onko tämän jälleenmyyjän kanssa ongelmia?

LAHTI ANTTI 02.11.2009 12:20

Siis täältä.

http://www.caravancenter.fi/huolto.php

SUOMINEN TAUNO 02.11.2009 12:43

Minulla on myös ollut vähän samantyyppinen tilanne viime vuonna ostetun auton kanssa. Onneksi vikoja on ollut vain yksi kappale tähän mennessä, mutta sitä ei ole saatu hoidettua.

Burstnerilla on runsaasti jälleenmyyjiä ja sitten muutama valtuutettu huoltokorjaamo. Jälleenmyyjät yrittävät saada asiakkaat hoitamaan takuuasiansa näiden valtuutettujen korjaamoiden kanssa, mutta ne taas huolehtivat vain itse myymiensä autojen takuista.

Täytyy varmaan ottaa minunkin suoraan yhteys tuonne tehtaaseen, että saadaan selvyys, kenen vastuulla nämä hommat oikein ovat. Kiitoksia hyvästä vinkistä.

KOLEHMAINEN PIRKKO 03.11.2009 23:44

Meillä on -08 Burstner. Takuiden kanssa ei ole ollut ongelmia. Jyväs-Caravan on hoitanut asiat nopeasti ja hyvin.

Jopa esim. kerran tuli kutsu huoltoon tekstiviestillä, jossa he ilmoittivat tilanneensa uuden osan ja se on nyt saapunut. Itse emme olleet huomanneet vikaa, jonka he olivat nähneet edellisellä huoltokäynnillä.

Reijo -
SUOMINEN TAUNO 04.11.2009 07:09

Ilmeisesti homma toimii silloin, kun auto on ostettu myyjältä, joka on samalla Burstnerin valtuutettu huoltokorjaamo. Muistaakseni Jyväs-Caravan on sellainen.

Burstnerilla on kuitenkin runsaasti jälleenmyyjiä, joilla ei ole omaa huoltotoimintaa. Tällöin tuntuu olevan aika jakomielinen tilanne. Lähetin sähköpostin Saksaan Burstnerille, jossa yritän saada tähän asiaan vähän opastusta.

Onni onnettomuudessa on, että Burstnerin takuuvikalista ei ole järin pitkä, mutta ei tämä takuuhuoltotoiminta oikein vakuuta. Taitaa olla meikäläisen osalta ensimmäinen ja viimeinen Burstner menossa.

PAJARI JUKKA M 04.11.2009 12:04

Hei,

Minulla on 2 vuotta vanha Bürstner Levanto, jonka ostin uutena Caravan Centeristä. Auton toimitus viivästyi runsaat pari kuukautta erilaisten väärinkäsitysten ja lisälaitteiden toimtusaikataulujen takia. Jatkossa takuu- ja muut korjaukset ovat hoituneet ihan tyydyttävästi. Palvelu CC:sä on ollut ystävällistä ja osaavaa.

Katsoin Bürstnerin nettisivuilta Suomen jälleenmyyjät. Siellä näkyi seuraavat kuusi:

1 Wiikinki Oy Caravan Center Koskelontie 21, 02920 Espoo

2 Haemeen Matka-Auto Matti Tuominen Paarmamäentie 15, 16900 Lammi

3 Erälaukko OY Caravan Ahertajankatu 7, 33720 Tampere

4 Jyvaes-Caravan OY Sorastajantie 6, 40320 Jyvaeskylae

5 Caravanlandia Hoeylaeaemoenkatu 1, 67100 Kokkola

6 JP-Caravan Oy Zatelliitintie 12, 90440 Kempele

Terveisin, -JukkaP-

ENGLUND TOM 05.11.2009 17:54

Jos olet matkalla etelään niin käy samalla Burstner service centrissä Kehlissä Saksassa.Kävin kesälomareisulla valittamassa autostani ja seraavana päivänä kaikki pantiin kuntoon takuuseen.Suosittelen Tomppa

/www.buerstner.com/uk/the_company/addressdirections.html

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.