Retkeilyauto(Liukuovi)

KAAKKOLAHTI ANITA 21.09.2009 20:52

Retkeilyautossa on hyviä kokemuksia tosta sähkö liukuovesta. Alku vaikeuksien kautta sähkö ovi on erinomainen ratkaisu,ei tarvitse kuin hipasu nappia tai taksimiehen kytkintä painaa niin ovi avautuu ja sulkeutuu,niin ja kauko säädin tietysti on mukana. Ovi ei aukea ihan auki kun on rajotettu aukeavaksi vain puoliksi.Myös erillisvuoteet olemme todeneet tosi käteväksi. Tämmösiä ajatuksia toi tämä kesä mieleen kun reisailtiin. ....Jatkamme ajelua ja retkeilyä edelleen syksystä huolimatta. Hyvät syksyt kaikille.

LINNAMÄKI LEA 21.09.2009 22:18

Kattelin joskus messuilla retkeilyautojen sitä sivuovea, ja heräsi ajatus, että mitenkähän pitkän päälle, eikö kerry hiekkaa sun muuta töhnää sinne alaportaalle?

Ainakin kun mulla oli pakettiautossa samansorttinen ovi, ja samanlainen askelma, niin välillä sai rikkalapiolla nostella hiekkaa ja töhkää pois, ja piti sitä töhkää sieltä liukukiskon välistä siivota kan pois, kun se kraahnusti ovikiskon rullien välissä.

KAAKKOLAHTI ANITA 21.09.2009 23:12

Ei tosiaankaan lika pääse kovin pahasti väliin,tosin laitoin askelman etu puolelle suoja muovin (muotoilin hyvin tiiviisti ja aika vahvasta muovista) se on varmasti tepsinyt.Muista liukuovi pinnoista ei toistaiseksi ole ollut vaivaa(toinen auto jo).En ole edes rasvannut rissoja,mut ei kitise eikä natise..Ainut minkä olen tehnyt ,käsitellyt tiivisteen silikoni puikolla .Nyt on vielä ohjelmassa vähän vielä apukuskin penkkiä siirtää oveen päin ,et tulee tilaa liikkua penkkien välistä.(n:50-60 mm tulee lisää väliä)..(Niin muuten on sähkö porras).

LINNAMÄKI LEA 22.09.2009 00:06

Heh, arvaappa minkälainen on naruporras? Sellaista minä käytän. Katsos, kun askelma maasta asuntoauton ensimmäiselle portaalle on mulle liian korkea, kintut ei ymmärrä seurata mukana, eikä käsillä pysty yhtään tukemaan nousua, niin mulla on pieni kahvallinen jakkara, ja siihen kahvaan sidottu naru. Narulla lasken jakkaran maahan, saan matalan porrasvälin. Ja kun nousen autoon asuntopuolen ovesta, niin nykäsen narulla jakkaran autoon. Ihan hyvin toimii.

En pysty ohjaamon ovesta kulkemaan, kun käsiin sattuu niin riivatusti, ettei pysty kiinni ottamaan, niin mä kuljen asuntopuolen ovesta. Sujuuhan se siitäkin, kun käyttää mielikuvitusta.

KAAKKOLAHTI ANITA 22.09.2009 14:49

jep,naruporras on ihan jees,noi sähkö ovet ja sähkö porras myös helpottaa kulkemista .

KAUPPI ERKKI 23.09.2009 13:08

Tommonen sähkö ovi on varmaan ihan hyvä juttu siinä on vähän ajateltu naapuriakin sillä ei ole kiva ssada viereen tommosta liukuovella varustettua retkeily /matkailu autoa jossa joku ravaa ulkona viiden minuutin välein kuuluu nimittäin saakelin hyvin siihen viereiseen autoon se liukuoven jytinä ja pauke.

KAAKKOLAHTI ANITA 23.09.2009 18:54

Näinhän se on,nyt on hiljainen vain semmonen pieni loksahdus kuin tavallisen auton oven laittaisi kiinni,pieni surina vain vähän aikaa käy(3-4 sek).Auto retkillä kyllä käymme reirintä alueilla. On vain hyvää kerrottavaa karavaanareista.(2-ta leirintä aluetta)lukuun ottamatta.

KAUPPI ERKKI 24.09.2009 09:02

Messuilla käydessäni huomioni kiinnittyi juuri matkailuauton kulkuoviin asunto-osan ovi on vankempaa tekoa myöskin vessan ovet olivat huomattavasti tukevampaa tekoa niissä oli oikein kunnon kahva nämä koukut ylhäältä ja alhaalta oli jätetty pois niissä joissa oli ohuempi vessan ovi niin se oli tuettu sisäpuolelta siten että siihen oli tehty hylly joka tukevoittaa oven rakennetta ja estää oven vääntyilemistä jokainen meistä muistaa nämä vanhempien autojen lirpu ovet jos ylempi koukku osuu tappiin niin harvoin alempi.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.