onko tämmöistä olemassakaan?

SUHONEN RAIMO 13.09.2009 17:48

Kun tuossa viikko kokeiltiin vuokra-Caradoa, vakuutuin, että ei semmosta. Vaikka pituuteni on vain 183, aurinkolippaa ei tarvinnut, penkki on liian korkea, sen säätövara siis vitsi. Fordin kone on hyvä vain vauhdissa, ei kiva lähteä liikkeelle tai muuten pienillä kierroksilla, Vanha kesähiace on paljon miellyttävmpi kepittää. ja saisi olla vaunu lyhyempikin.

Italiasta olen rakastanut vain niiden kinkkua, kunnes Firenzessä sain siitä kunnon mahataudin. Myyhän ne varmaan kunnollistakin kinkkua, ehkä Ducatojakin.

Onkohan olemassa Mersun alustalla max 6 metristä Van-tyyppiä, automaattina, 2 petiä sivulla kerrossänkynä ja 1 varapeti, Tietysti ilmastointi ja lattialämmitys (josta voi tinkiä) ym mausteet. Tulen kyllä varmaan Lahteen, mutta ei tarvitsisi selata koko kenttää, jos joku on jo tuommoisen löytänyt. Netissä en mielestäni juuri tuollaista tavannut. Jos löytyy, taitaa hinta vain mennä Saksan reissuksi.

KIISKI ANTTI 14.09.2009 12:39

Tikro voisi olla yksi vaihtoehto: http://www.tikro.info/test/de/tikro_m.php

LINNAMÄKI LEA 14.09.2009 14:11

Niinhän tuo on pieni ja näppärä niinko mullain.

LEIVO JUKKA 14.09.2009 14:49

No entäs itse Carado siis matkailuosa, olisko siitä kehuja vai moitteita, kun kerran mainostavat köyhänmiehen Hymeriksi.

RAUTIAINEN KARI 14.09.2009 19:36

Ainakin serranossa kinkku on kunnollista. Ja hyvää. Lahdesta en tiä mutta epäilyttää. Ota tannopoonit mukaan ainakin.

SUHONEN RAIMO 14.09.2009 21:42

Kun ei matkailuautoista ole nyt vertailukohtia kokemuksissa, matkailuosa ei suurempia afekteja herättänyt. Suihkuviritys laskosseinineen vaikutti sen verran hupaisalta, että jäi kokeilematta. Kaipaan omaa rajattua koppia suihkulle - olihan noita leirintäalueen suihkuja, jopa kerran Norjassa sai saunoakin (Skibotn). Matkailuosan tekniikka toimi - mitä nyt kaasupullon liitin oli vaikea saada pitäväksi ja antoi jännitystä elämään.. En tiedä, onko noissa yleensä takatukijalat - olisi kyllä tarvinnut - tuli lapsuus mieleen, kun tuulessa keikutteli uneen, ja vaimo ei uskonut, että ei tämä tuulesta kaadu..

Tuollaisen mallin iso peräylitys on vähän ikävä - kun se pitää muistaa. Oli edellinen vuokralainen jo saanut takatallin oven kolhituksi. No, jos C-kortti on taskussa oikealla (isolla) k-autolla ajettuna, onhan ilmiöön tutustunut. Ainakin tutka, mieluummin kamera pitäisi tuollaisessa olla takana.

Kyllähän autosta syntyi vaikutelma hieman karvalakkimallista - kesähelteellä olisi ilmastointiakin enemmän kaivannut.

Voi tietysti olla, että tuossa oli ennen kokemattomalla autolla kuvitelmien ja todellisuuden hieman epäsuhtainen kohtaaminen - joku toinen voisi kokea toisin - ehkä minäkin, jos Norjassakin olisi näkynyt vaunun TV, löytynyt umpimähkään tökkimällä enemmän kuin yksi radio-ohjelma, eikä Nordea olisi mokannut VISAn tiliyhteyttä...

HALME MARTTI 15.09.2009 11:13

http://www.adria-mobil.com/default.cfm?j=Fi&t=Se&d=FI&Kat=060201&skupina=Polaris#anchor Tässä olis mun mielestäni ihannemese, jonka ostaisin, jos vain olis noita pelimerkkejä riittävästi. No joudut tinkimään pituudesta tuollaiset 1,5 m, mutta kyllä siihen pian tottuu. Peruutuskamera ei siihen paljon maksa. En tiedä, joudutko vielä tinkimään automaatista, ehkä sen isompikoneiseen saa. Niin ja juuri on kirjoitettu, ettei Adriassa saumat repsota. Ja mikä parasta, ei tarvii "lyydiaa" seinälle nostaa, vaan saa nukkua hänen kanssaan samassa kerroksessa. Mulle ei ainakaan uni alapetillä tulis, kun pitäis koko ajan suorittaa mielessä noita lujuuslaskelmia....

KIISKI ANTTI 15.09.2009 12:48

Mitäs tuommoinen mahtaa maksaa? en löytänyt pikaisesti googlettamalla hintaa.

HALME MARTTI 15.09.2009 15:26

Toiveikkaana ajattelin, että saisko 100 tonnin setelistä sen verran takaisin, että sais Cittimarketista pari keissiä mustaa Carlsbergia ja pikkupullon Larsenia matkaevääksi. Jostain Pro Mobil lehden artikkelista olin ymmärtävinäni, että Saksassa alkaen 79.999 EUR. Lueskelin tuossa teknisiä tietoja ja kyllä 319 CDI on automaatilla ja taitaa saada pienempiinkin lisävarusteena. Mitä muuta voi vielä pariskunnan autolta toivoa?

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.