Adria auto 2007

KUJANPÄÄ MARKKU 12.09.2009 01:29

Katselen tässä ympärilleni ja joudun toteamaan, että mikään sauma ei irvistä eikä minkään kaaren saumanauha elä, niinkuin olen kuullut joidenkin valmistajien tuotteissa tapahtuneen. Matkailtu tällä on jo paljon ja rytyytetty Puolankin pikkuteitä, eikä mitään vikaa Adriassa eikä Fiatissa. Kop kop.

Sitäpaitsi pidän Adrian vaatimattoman, mutta hienostuneen tyylikkäästä kalusteista. Kolmen kesän turneen perusteella voin suositella.

LAUKKANEN MAURI 12.09.2009 10:11

No ompas se outo tapaus se ADRIA,kun ei vikaa löydy;valita kuluttaja asiamiehelle!

NYYSSÖNEN KAJ 12.09.2009 11:35

Oiskos Kujis ollut syyntakeettomassa tilassa tätä kirjoittaessan?

vaatimattomuus kaunistaakaj

KUJANPÄÄ MARKKU 12.09.2009 11:59

Syyntakeettomassa, hyi sinua, minäkö muka. No voi olla, mutta ei saumat vieläkään irvistä.

VIRTA URPO 13.09.2009 11:10

Yleensä se koira älähtää ... No samanvuotinen eikä korintekijästä valittamista. Kaikki toiminut ja kestänyt kuten pitääkin. No aika näyttää.

Detskun vastaavalla pohjalla sekä Fordin takaveto alusta oli vaihtoehtona silloin , mutta juuri nuo uudessa detskussa irvistelevät saumat jo pelotti sekä alla roikkuvat repsottavat putkistot puoliksi eritettyinä ( saati mitä ne olis ollut jo kesän jälkeen ) ja kaupantekijäisiksi myyjän mukaan olis saanut kaikki nuo raapaleetkin / kraadit auton maalipinnassa.

Sama liike myi myös Adriaa Tampereella, mutta kun Oulussa palveltiin ja hintakin huomattavasti halvempia niin sieltä haettiin. Itse Fiat alusta on ollut kohdallamme oikea maanantai yksilö noiden Fiattiin uskovia kuunnellessa( minusta kyllä normaali Fiat johon jouduimme päätymään tuon detskun tökerön työn jäljen takia ). Vaihteet ja hiljasuus OK kunhan toimisi kuten ammattikäyttöön tehtävän alustan kuuluisi.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.