häiriövalo syttyi

SEPPÄNEN JARMO 30.08.2009 23:09

Ducato 2.8 autossa syttyi merkkivalo häiriö polttoainejärjestelmassä Auto röpöttää ja ei oikein vedä Ohjekirjan mukaan voi ajaa "korjaamoon". Mikähän falskaa??

PUSSINEN JUKKA 31.08.2009 12:03

Minulla samanlaisen vian aiheutti ykköspytyn ruiskusuuttimien liittimen löystyminen. Kannattaa kokeilla kitkutella ja väännellä liittimiä, kun auto käy.

PALIN MATTI 31.08.2009 13:39

Juuri näin on asia. Yhdessä tai useammassa suihkun solenoidin johdinpistokkeessa on huono kosketus. Pistokkeiden liitinnavat voi itsekin kiristellä helposti, jos tietää miten sen tekee. Siinä pistokkeessa on semmoset pienet reiät niitten johdinliittimien yhteydessä, joiden kautta voi jollain terävällä piikillä muokata niitä liittimiä hieman tiukempaan muotoon.

Autokorjaamollakaan tuo homma ei ole kuin hetken hurmio.

SEPPÄNEN JARMO 31.08.2009 17:37

Kiitokset karavaanarit Asia selvisi heiluttamalla johtoa, ja kas kummaa käynti tasaantui ja otti kierroksia" muukin kuin mies." Vielä kiristys ja vian kuittaus. SUURET KIITOKSET

NYYSSÖNEN KAJ 01.09.2009 08:15

On se sitten mukavaa luettavaa kun saa tietää että neuvot ovat auttaneet.

yeskaj

GRÖNLUND JORMA 01.09.2009 11:05

Minulla on Transussa ollut useita tärinän aiheuttamaa vikaa, vaikkakin Transun moottori onkin lähes värinätön ja äänetön (c;

Kerran oli käsipumpun pultti löystynyt, ja systeemiin pääsi ilmaa, jolloin matka katkesi.

Kerran oli öljynsuodatin löystynyt ja öljyä valui tielle.

Kerran oli laturin iso kiinnityspultti löystynyt, jolloin laturi värisi niin, ettei se ladannut, vaikka hihna pysyi kireällä.

Viime kesänä löystyi laturia koossa pitävän, ohuen pinnapultin mutteri, ja mutteri oli pudonnut tielle. Pinanpultti liukui laturin tuulettimen siipiin, pitäen kamalaa meteliä. Lopulta katkaisi yhden siiven.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.