Kiitos Delta-Auto Oulu ja matkailuautovastaava Hki Delta Auto Suomi

VIRTA URPO 06.08.2009 23:16

Jälleen rakas Fiattimme toistamiseen onnistui pilaamaan osan lomastamme. Tarkalleen viikko meni taas Fiatille. Onneksi on ainakin suomessa edelleen sitä joukkoa joka asiallisesti neuvotellen hoitaa asiansa. Oulun Delta hoiti hienosti ja asiallisen nopeasti ja tosi ystävällisellä palvelulla automme kuntoon. Myöskin saimme erittäin hyvää palvelua Kemin osalta. Heillä kun on vain "matalat tilat" jota pahoittelivat, mutta muuten auttavuus oli kiitettävää ja saimme yhdessä Oulun kanssa sovittua nopeasti osat ja huollon. Ei voi muuta sanoa kuin, että on ero kuin yöllä ja päivällä verrattuna Jazz kaupungin ja Oulun palvelussa

VÄLIAHDE JUSSI 07.08.2009 10:01

Hyvä kuva minunkin kokemus Oulun Delta-auton toiminnasta.

KUNNAS TAPANI 07.08.2009 15:26

Samoin voin kehua Oulua. Erityisesti on työn vastaanotossa mukava palvelu. Herrat Alasalmi ja Selonen suhtautuvat erittäin asiallisesti ja tunnollisesti asiakkaaseen; taitaa siellä muitakin olla mutta näiden kahden kanssa olen asioinut ja pelkkää hyvää on sanottavana.

Myös Rauman Deltassa olen saanut erinomaista palvelua; matkalla syttyneeseen polttoaineen ruiskutuksen merkkivaloon löytyi mielenkiintoa ja aikaa selvittää asia ja antoivat vielä ohjeet jatkotoimenpiteitäkin varten. Ja tämä siis niin, että asiakas tuli ilman ajanvarausta, pyytämättä ja yllätyksenä, iltapäivän tunteina.

BRAGGE MARTTI 07.08.2009 20:50

No,tähän listaan lisään Tampereen Lakalaivan Deltan. Siellä on hoidettu todella asiallisesti "tuontiauton" takuut. Vanhalla kouluarvosanalla: 9.7. M.B

KULMALA JUKKA 07.08.2009 21:48

Ei kai taas, tuli eka meiltä kummaltakin kun luettiin toi juttu, onneksi paremmin kuin viimeksi, tulkaahan loppu matka paremmalla tuurilla kotio päin. Mutta pakko mainita, mitä me ollaan koitettu sanoa??

Jukka & Marianne

VIRTA URPO 07.08.2009 23:42

Kyllä tiedän Meseen pitäisi päästä. Kuulin jo matkanne menneen ok ja MB:n kulkeneen hyvin koko Eurotourneen. Niin meidänkin eka Fiiu reissu, mutta sitten ei ole oikein onnistanut mikään. No Polaris on tulossa ?? Terveisä jo Kalajärveltä ja kotiin ollaan hiljalleen tulossa.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.