Katto vuotaa

KYTÖMÄKI RAUNO 04.08.2009 19:26

Kyseessä on puoliintergoitu elnagh sleek hankin sen tänä kesänä n. 10v vanha hyväkuntoinen. Ongelmana on pieni vuoto katon etuosassa aluksi huomasin tuon korjautin katon etuosan läpi menevän sauman eli lista otettiin pois ja pantiin uudet massat sisälle tummaa kovettumatonta ja vielä tiivistettiin valkoisella mielestäni työ tehtiin hyvin. Luulin ongelman olevan poissa nyt kun auto on viikon seissyt niin tuon sauman kohdalla etukaapissa on pyyhe kastunut oli aikamoinen rankkasade muistaakseni lauantaina. Näyttää tuohon sauman kohtaan kerääntyvän aika iso lätäkkö.

Kyselisin onko muilla ollut tälläisiä ongelmia onko kyseessä ominaisuus vai vika. Pitääkö tälläiset puoliintergoidut seisottaa parkissa esim. etupää ylenpänä, ettei lätäkköä pääse syntymään. Katokseen ei nyt ole mahdollisuutta.

Mielestäni en löydä katosta tai saumoista mitään vikaa auto on kosteusmitattu ja kuivaksi todettu ostohetkellä ,olin itse mittauksen aikana paikalla.

PALIN MATTI 04.08.2009 19:45

Huomioi Rauno myös se, että se vesi, mikä tulee sisäkatosta ulos jossain kohdassa, ei välttämättä tule ulkokaton läpi siinä samassa kohdassa.

Terv. nimim. "Venealan kokemusta".

)

HALTTUNEN TEUVO 04.08.2009 21:01

Ohjaamon ja asunto-osan välisen poikkisauman vierestä katto turposi. Merkkiliike uusi saumamassan, ei auttanut. Sitten uusittiin pitkittäissaumat reunoilla ja se tehosi. Merkki ja malli oli eri kuin kysyjällä, mutta katselen pahasti kieroon kaikkia kuoppakattoja - eihän lätäkön pohja edes ole katto.

Mikäli vielä piironkihankintaan erehdyn, katson, että katto on yhtenäinen (saumaton) edestä taakse saakka ja vedellä kokeilen onko piirongissa katto vai kuoppa. Miksiköhän monesta kulkineesta puuttuu portaat katolle?

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.