Dometic jääkaappi

TÖRRÖ TOIVO 14.06.2009 21:41

Minulla on ongelmia Dometic jääkaapin kanssa. Kun kaappia käyttää kaasulla niin se kyllä hyvin jäähdyttää ,mutta sammuu usein merkkivalo vilkkuu. Se kyllä käynistyy kun laittaa sen uudelleen käymään. Kaappia on huolettu useita kertoja, mutta asia ei tunnu sillä parantuvan. Onko toisilla ollut samoja ongelmia ?

REINI SEPPO 15.06.2009 10:06

Itsekkin asiaa ihmettelin , sain vastaukseksi,että sen täytyykin sammua , kun se saavuttaa termostaattiin asetetun lämpötilan. Mutta sen täytyy ,syttyä ilman mitään toimenpidettä ja silloi se merkivalo vilkuttaa sytytysvaiheessa!! Ja onhan kaappi se käsivalintainen SÄHKÖ, KAASU,JA 12V ? Kuinka kylmäksi kaappi jäähtyy (max) asennossa? t.se

IPATTI VEIKKO 15.06.2009 13:14

Taitaa mennä jääkaapin yläreunassa oleva ohjauspaneli uusiksi, minulle kävi näin vastaavassa tilanteessa. Onneksi oli takuu vieklä voimassa.

KATAJISTO VESA 15.06.2009 16:41

Meillä tuollainen ongelma nimenomaan kaasulla näytti johtuvan tehtaan asennusten (italialainen auto) jäljiltä auton kaasuputkistoihin jääneestä roskasta, joka esim. hellaa käytettäessä ja siten kaasuvirtauksen putkissä nopeutuessa siirsi roskan tukkimaan Dometikin kaasunsaannin. Ensiapuna oli kaikkien kaasulaitteiden sulkeminen ja kaasupullon kiinnitysletkun irrotus pullosta, jolloin 'takaisinpäinpurkautuvan' kaasun liike siirsi roskan pois ja jääkaappi/pakastin toimi taas.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.