etuteltta ja vesisade

MURTO JUHA 07.06.2009 15:28

hei karvanaamarit, tässä sitä istutaan Hollannin rannikolla jalat vesilammikossa. Olenpa nyt pettynyt "Private room" etuteltan vedenkestävyyteen. Olin ostanut erikseen markiisin ja auton väliseen kapeaan rakoon fiamman valmistamaa muovilistaa, jonka piti tukkia se rako. No eipä näy auttavan, hetkessä valui vedet seinää pitkin lattialle. Samoin vesi tuli etuteltan kulmista sisään, voihan olla että olen itse asentanut etukulmat huonosti mutta tuo markiisin ja auton väli. Mitä sinne voisi laittaa lisäksi ? Jos se sauma pitääkin vettä, voiko vesi päästä systeemiin jostakin muualta läpi ? Vaihdanko sen muoviläpyskän vanhaan kunnon silikoniin ?

HAAPANEN TIMO 07.06.2009 18:00

Minä olen omaani vetänyt saumaan liimakitin, ei siitä siellä mitään haittaa ole. Ei vuoda ikinä. @timppa

SOHLBERG JUHA 08.06.2009 11:16

Sama juttu...valkoista Sikaflexiä, olisko ollut 221 (sama mitä alan liikkeissä käyttävät)

Juha

MURTO JUHA 09.06.2009 14:59

Kiitokset vinkistä, Sikaflexiä pitäisi löytyä täältä Belgiastakin. Huomasin sikan sivuilta että myös uusi tuote Sikabond AT universal voisi sopia yhtä hyvin, tarttuu lujitemuoveihin hyvin. Tuotetietojen mukaan kestää pientä tärinää ja liikettä. Voinen sitten samalla poistaa sen fiamman valmistaman muovilistan, kurkkasin eilen sinne listan ja auton väliin ja se oli suoraan sanottuna paskainen näky.

NYYSSÖNEN KAJ 09.06.2009 15:59

mikäli mahdollista jätä lista paikoilleen ja täytä rako listan alta sikalla. Mikäli jätät Sika tuoteen auringolle alttiiksi tulee se olla merkitty "UV-suojattu" viellä mielellään varustettu merkinnällä "päällemaalattavissa" niin kestää parhaiten ulkoilmassa.

Englanninkielellä UV-protected ja paintable

MURTO JUHA 11.06.2009 23:13

Matka jatkuu nyt Saksaan, huomenna ollaan Trierissä 12.-15.6. Teippasin hätäapuna sen muovisen lärpäkkeen autoon kiinni mustalla ilmastointiteipillä ( en nyt rumempaakaan löytänyt tähän hätään). Saa tulla vaikka irvimään viikonloppuna Trierin kämppärille, Treviris nimeltään( se Haagin perheen omistama). Voihan olla että Fiude kulkee nyt kovempaa kun siinä on musta vauhtiraita kyljessä ? Terkuin Murtsi

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.