Jousitettu istuin kartturille

OLLILA HEIKKI 14.05.2009 21:46

Mistähän voisi tiedustella jousitettua istuinta kartturille kuormureiden malliin ja onko kenelläkään kokemusta sellaisesta. Vaimolla on niin paha niska-/selkävaiva, että kaikki päällysteen poikkeamatkin aiheuttavat sietämätöntä kipua. Ei ole kiva reissata pitkiä matkoja vaikka mieli tekis.

MÄKELÄ JANI 14.05.2009 21:59

Kyllähän noita rekkoihin erikoistuneita purkaamoja löytyy, mikähän mahtaa vaan olla katsastusmiehen kanta vaihdettuihin istuimiin ? Harvemmin uudet istuimet sopii alkuperäisiin kiinnityksiin joten jonkinlainen sovituskehikko pitää hitsailla siihen väliin. Itseänikin kiinnostaisi selvittää vaihtomahdollisuudet, esim ameriikanauto puolelta löytyy taatusti mukavia ja sähkösäädettäviä vaihtoehtoja (käsinojilla).

Palatakseni kysymykseesi

http://www.yritystele.fi http://www.autopurkaamot.com

KORPPI HANNU 15.05.2009 15:31

Onko vaimosi kokeillut ilmatyynyistuinta? Minulla ainakin auttaa, niin että pystyy ajamaan ja istumaan vierellä paljon pitempään kuin tavallisella istuimella. Istuinta kannattaa kysyä terveyskeskuksen kuntohoitajalta.

AHJOS TIMO 15.05.2009 15:40

Vasta hiljattain karavaanariksi ryhtyneenä olen hämmästellyt, kuinka epämukavia tavallisimpien matkailuautojen istuimet ovat niin ohjaamossa kuin asunto-osan turvavyöpaikoillakin. Ei läheskään sellaista matkustusmukavuutta, johon on totuttu henkilöautoissa, pitkän matkan linja-autoissa ja kuorma-autoissa. Ohjaamon istuimet valmistetaan ymmärtääkseni eri firmoissa kuin autot, joten ehkä kannattaisi etsiä Googlella eri firmojen sivuilta sellaista istuinta, joka sopii suoraan tai erikseen myytävän alustan kanssa kyseisen auton ohjaamoon.

NEIJONEN ANTERO 19.05.2009 09:52

Minulla on autossani Isrin penkit alkuperäisinä, joita käytetään ammattikäyttöön tarkoitetuissa paketti/kuorma-autoissa. Raskaan kaluston tarvikeliikkeistä löytyy uusia sopivia, käytettyjen kanssa pitää olla tarkkana, jousituksessa on kuluvia osia. Kiinnityksen kanssa ei pitäisi tulla ongelmia.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.