"jenkeistä"tuotu matka-auto

LEPPÄ ULLA 15.03.2009 16:41

Kun tuo dollarin arvo on euroon nähden sopiva.Onko kellään kokemusta tai on ottanut selvää auton rekisteröinnistä Suomee ?? Näin kun katselee jenkkien varustelutasoa.Tuntuu hurjalta Suomessa myytävien autojen hintaa!! Mietin tässä että voi siihen uhrata muutostöihin vähän euroja.

KUNNASSALO MATTI 15.03.2009 20:41

Kun tuo puntakin on nyt sopivsati halventunut ja nuo jenkkiautot englannissa "kohtuuhinnoissa" olisiko helpompaa tuoda tuollainen englannista , siis EU:n sisältä ja voisi byrokratia olla hieman helpompaa?? Esim.http://www.signaturemotorhomes.com/ ja monet muut myyvät brittien caravaanilehdissä mietiskelee matti espanjan auringossa

LEPPÄ ULLA 16.03.2009 15:47

Moikka vaan sinne Coniliin. Tuo sivu näytti hyvältä, onko sinulla lisää osoitteita. Kiitoksia tästä.

JANHONEN MATTI 16.03.2009 18:44

Kun kyseessä on EU:n ulkopuolelta tuotava auto niin selvitä ensin saako auton täällä rekisteröityä. Kun auton on uusi, siihen sovelletaan niitä määräyksiä, jotka rekisteröintihetkellä on voimassa Suomessa. Se seikka, että autoa on mahdollisesti tuotu Englantiin ei vielä täysin varmista sitä, että sen voi rekisteröidä Suomessa. Jos esim. auton moottori ei täytä rekisteröintihetkellä (jos on uusi) voimassa olevia päästömääräyksiä niin silloin ei enää ole kyse pienistä muutostöistä.

KUNNASSALO MATTI 16.03.2009 19:54

http://www.lazydays.biz/ http://www.freedom-motorhomes.co.uk/ http://www.oakwellmotorhomes.com/ http://www.destination-rv-international.co.uk/ http://www.travelworldrv.co.uk/ http://www.dudleys-rv.com/

tuossa lisää yhdestä lehdestä löydettyjä laskekaapa näppärämmät paljonko tuollaisella bensakoneisella saa ajaa ennekuin dieselpelin hintaero katettu?? hintaero bensakoneisen ja dieslin välillä vaikuttaa huimalta , minä ainakin yllätyin tai sitten laskin reilusti väärin..

HAAPANEN TIMO 16.03.2009 20:09

Aika monet pensavehkeet toimii näköjään myös nestekaasulla, se auttaa Englannissa ajelua. @timo

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.