87. F.I.C.C. Rally, Saksa

87. F.I.C.C. Rally, Saksa

​”Helppo saapua, keskellä maaseutua ja lähellä Berliiniä”, kuvaavat 87. F.I.C.C. Rallyn järjestäjät tapahtumapaikkaa. Tapahtuma järjestetään 27.7.-4.8.2018.

Lisää tietoa www.ficcrallye2018.de

Rallyn pitopaikka Paaren-Glienissä on MAFZ – Märkishes näyttely- ja vapaa-aikakeskus. Lisää tietoja tapahtumapaikasta www.erlebnispark-paaren.de.

Tapahtuman järjestäjä Deutscher Camping Club viettää ensi vuonna 70-vuotisjuhlia. Mukaan juhliin järjestäjä on kutsunut kaikki F.I.C.C:n jäsenjärjestöt, eli karavaanarit. Tapahtuma pidetään 27.7.-4.8.2018. Osallistumismaksu on 140 € aikuiselta, 50 € nuorelta (12–17 v) ja lapset veloituksetta. Sähköstä on erillinen veloitus, 45 € yksiköltä. Osallistujan on mahdollista valita hotellimajoitus tai majoitus vuokravaunussa. Tällöin osallistujalle tulee tapahtumamaksu 70 € henkilöltä + majoituksen erillinen veloitus. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

HUOM! Majoitusvaraus tulee tehdä oman järjestön kautta tapahtumajärjestäjälle.  

HUOM! Tapahtuman järjestäjä on varannut SF-Caravanille sadan paikan kiintiön. Kiintiö on voimassa 15.1.2018 saakka. Mikäli haluat varmistaa paikkaasi tässä kiintiössä maksa osallistumismaksu verkkokaupassa tai toimita ilmoittautumislomake 31.12.2017 mennessä SF-Caravan ry:lle. Ilmoittautumislomakkeella tehdyt ilmoittautumiset laskutetaan heti vuoden 2018 alussa. Laskutuksen yhteydessä peritään 10 € laskutuslisä.
Järjestäjälle ilmoitetaan kiintiön käyttöaste heti 15.1.2018. 

Uutta ilmoittautumisissa: SF-Caravanin jäsenten on mahdollista ilmoittautua ja maksaa osallistumismaksu suoraan karavaanarin verkkokaupassa. Verkkokaupan maksuihin ei tule erillistä laskutuslisää. Ilmoittaudu tästä.

Osallistujalla tulee olla CCI-kortti, ja kortin numero kysytään ilmoittautumislomakkeessa. Kortin voi tilata karavaanarin verkkokaupasta.

Järjestäjät ovat koonneet osallistujille runsaan ohjelman. Illan ohjelmille on omat teemansa kuten: 70-luku, Oktoberfest, Brasilian karnevaalit, musiikkia ja tietenkin läksiäisjuhla. Tarjolla on viisi erilaista maksullista opastettua päiväretkeä.  Retkien järjestäjänä toimii Dr. Hermann Touristik GmbH. Matkanjärjestäjä ei ole vastuussa mahdollisista muutoksista, peruutuksista, onnettomuuksista tai henkilökohtaisista vahingoista retken aikana. Tapahtuman järjestäjä kehottaa osallistujia huolehtimaan omista matkavakuutuksistaan. Huomioitavaa on, että retkille ei välttämättä pääse ilmoittautumaan enää 30.4.2018 jälkeen. Retket saatetaan myös peruuttaa vähäisen osallistujamäärän takia.
Tapahtumaan osallistujan kannataa tarkistaa oma matkavakuutus. Tapahtuman järjestäjällä ei ole peruutusehtoja. SF-Caravan tilittää osallistumismaksut järjestäjälle. 

Tapahtumaan kannattaa ottaa mukaan polkupyörä, sillä tapahtumapaikalta pääsee helposti erilaisille polkupyöräreiteille. Rally-alueelta on helppo tehdä omatoimimatkoja läheisiin kohteisiin oman aikataulun mukaan. Bussikuljetuksia lähimmälle rautatieasemalle, josta on junayhteys Berliiniin 20 minuutin välein, järjestetään päivittäin.

Osallistujat saavat DCC:n jäsenkortin. Jäsenkortti on samalla ID-kortti alueella liikkuessa. Kortti on voimassa vuoden 2018 loppuun. Kortin haltija pääsee nauttimaan DCC:n jäseneduista loppuvuoden ajan. Jäsenkortin voimassaolo päättyy automaattisesti vuoden 2018 loppuun eikä sitä tarvitse erikseen irtisanoa.

Suomi leirissä tapahtuu
Maanantaina 30.7. ajetaan Caramban näytös. Mölkyn mestaruuskilpailut on tiistaina 31.7. klo 18-20.
Suomi-iltaa vietetään tiistaina 31.7. klo 17.30-19.30.

 

finnlines.com/FICC