Camping Travel Club

Camping Travel Club

Camping Travel Club maksukortteineen tarjoaa sesonkiajan ulkopuolella matkustavalle edullisen yöpymisen. Tarjolla on kolmen tasoisia leirintäalueita ja hintoja 15 €, 17 € ja 19 €. Näin yöpymisestä maksettava hinta vastaa paremmin alueen tarjoamia palveluita ja tasoa. Hinta kattaa leiripaikan autolle, vaunulle tai teltalle, kaksi aikuista, sähkön, koiran ja yhden alle 6-vuotiaan lapsen sekä normaalien sosiaalitilojen käytön.

Palvelun käyttö edellyttää jatkossa Silver tai Gold tason asiakaskorttia. Gold Card on voimassa 4 vuotta ja sille ladattu arvo samoin neljä vuotta. Kultakortin haltija saa myös automaattisesti vuosittaisen Camping Travel Club leirintäaluekatalogin sekä kaksi Inspiration –asiakaslehden numeroa. Kultakortin hinta on 28 euroa.
Hopeinen Silver Card on voimassa toistaiseksi ja siitä maksetaan kertakorvaus 7 euroa. Siihen ei kuulu edellä mainittuja vuosittaisia oppaita tai asiakaslehtiä. Silver Cardille ladattu arvo tulee käyttää kahden vuoden kuluessa.

Korteille ladataan arvoa, joka sitten pienenee käytön myötä. Kortille on ladattavissa lisää saldoa koska tahansa mistä vain on pääsy Camping Travel Clubin verkkosivuille.   

Lisää tietoa www.campingtravelclub.com                                                                                                                                           

 

Camping cheque opas

Oppaaseen on koottu ne leirintäalueet, joilla voi maksaa Camping Travel Clubin arvokorteilla.

Englanninkielinen opas sisältää yksityiskohtaiset palvelutiedot (hinnat, yhteystiedot ja palvelut) kaikista Camping shekkejä vastaanottavista leirintäalueista.

Oppaassa on 660 leirintäalueen tiedot 24 eri maasta. 

Oppaan hinta on 7 euroa + postikulut. Opas sisältää Euroopan kartan, johon on merkittynä yhteistyöleirintäalueet.

Opas on tilattavissa verkkokaupastamme.