Yhdistystoiminnan perusteet haltuun

11.1.2022 - 11.1.2022
Deadline: 10.1.2022

 

Teams, klo 18.00–20.00

Kohderyhmä Koulutuskokonaisuus on tarkoitettu kaikille SF-Caravan ry:n jäsenyhdistysten uusille, vuoden 2022 puheenjohtajille, sihteereille sekä muille luottamus- ja toimihenkilöille. Tilaisuuksiin ovat tervetulleita myös jo jonkin aikaa tehtävässään toimineet henkilöt.

Asiantuntijat Pirjo Kuisma, liittohallituksen jäsen
                       Hanna Jokinen, liittohallituksen jäsen
                       Veikko Vuorialho, varapuheenjohtaja
                       Timo Piilonen, toiminnanjohtaja

Sisältö Koulutuksen aikana tutustutaan monipuolisesti SF-Caravan ry:n (liiton) perustoimintaan -ja palveluihin sekä yhdistystoiminnan kannalta keskeisiin asioihin.

Perehdytyksen toisella kerralla, Yhdistystoiminnan perusteet haltuun -kurssilla perehdytään yhdistyksen sääntöihin, yhdistyslakiin sekä yhdistyksen keskeisten toimielinten tehtäviin. Lisäksi tutustutaan henkilöjäsenten oikeuksiin ja velvollisuuksiin sekä hallituksen jäsenten tehtäviin ja vastuualueisiin. Ennen koulutusta ja koulutuksen aikana on mahdollisuus esittää kysymyksiä oman tehtävän ja yhdistyksen kannalta lähellä olevista aiheista. Koulutuksen avulla pyritään tukemaan jäsenyhdistysten uusien luottamus- ja toimihenkilöiden toimintaa heti ensi metreiltä lähtien sekä vahvistamaan samalla yhdistysten toimintaa ja kehittymistä.

Koulutukset järjestetään 3-osaisena webinaarisarjana. Koulutukset koostuvat tietoiskumaisista sisällöistä. Valmistellun sisällön lisäksi koulutukseen on jätetty mahdollisuus kysymyksille ja spontaanille keskustelulle. Osallistujat pystyvät vaikuttamaan koulutuspäivien sisältöön palautelomakkeessa olevan kyselyn perusteella.

Toiveita koulutuksen sisällöstä voi lähettää myös hanna.jokinen@karavaanarit.fi

Ilmoittautuminen  on päättynyt.

Kolmanteen osaan ilmoittautuminen myöhemmin. Samoin sen tarkennettu ohjelma toimitetaan myöhemmin.

Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Osallistujien laitteiden testaaminen ja etkot klo 17.30-18.

 

 

 

 

Uusien luottamushenkilöiden perehdyttäminen

Lisää