Tieliikennelaki webinaari

1.10.2020 18:00 - 1.10.2020 19:30
Deadline: 25.9.2020

Webinaari nauhoitetaan, ja on myöhemmin katsottavissa Nettisalkussa.      

Kouluttaja:
Kouluttajana toimii SF-Caravan ry:n liikenneasiantuntija Jiri Kattelus.

Sisältö:
Webinaarissa käydään läpi 1.6.2020 voimaan tulleen Tieliikennelain keskeisiä uudistuksia, kuten nopeusrajoituksia, pysäköintiä, liikennemerkkejä ja opastimia, liikennevirhemaksua ja muuttuneita määräyksiä. Ennen kaikkea lainmuutoksia käsitellään karavaanarin näkökulmasta, mutta koulutuksessa huomioidaan myös kaikki muut tielläliikkujat.

Ennakkokysymykset:
Aiheeseen liittyviä kysymyksiä voi lähettää ennakkoon sähköpostilla Jiri Kattelukselle 25.9.2020 mennessä jiri.kattelus@karavaanarit.fi. Nauhoituksen vuoksi osallistujilla on mahdollisuus esittää aiheeseen liittyviä kysymyksiä luennon jälkeen, ei luennon aikana.                      

Kohderyhmä:
Tilaisuus on tarkoitettu SF-Caravan ry:n jäsenyhdistysten aktiiveille, yhdistysten puheenjohtajille, sihteereille, hallituksen jäsenille, turvatoimikuntien jäsenille sekä kaikille liikenneasioista kiinnostuneille karavaanareille.

Tavoitteet:
Tilaisuuden tavoitteena on selventää Tieliikennelakia ja sen keskeisiä kohtia, edistää liikenneturvallisuutta ja käydä keskustelua liikenteen kysymyksistä.

Webinaari on maksuton.

Ilmoittautumiset:
Ilmoittautumiset alapuolella olevalla lomakkeella tai sähköpostilla  anne.nieminen@karavaanarit.fi perjantaihin 25.9.2020 mennessä.
                                                     

Osallistujille lähetetään osallistumislinkki ilmoitettuun sähköpostiin ennen tilaisuutta.
 

 

 

Koulutukset

  • Ei tulevia tapahtumia.