SF-Caravanin turvallisuuspäivät

10.3.2018 - 11.3.2018
Deadline: 28.2.2018
Pori
Länsi-Suomen pelastusharjoitusalue, Ilmailuopistontie 226,
SF-Caravan ry

Turvallisuuspäivien tarkoituksena on oppituntien, harjoitusrastien ja demonstraatioiden avulla kehittää jäsenyhdistysten ja niiden jäsenten sekä SFC-leirintäalueiden paloturvallisuutta ja pelastusvalmiutta.

Kurssi on tarkoitettu SF-Caravan ry:n jäsenyhdistysten puheenjohtajille, hallituksen jäsenille, rahastonhoitajille, sihteereille, SFC-alueiden aluetoimikuntien jäsenille ja leirintäaluetoiminnan vastaaville sekä kaikille muille kurssista kiinnostuneille karavaanareille.

Tapahtuman aikana tutustutaan mm. alkusammutukseen, nestekaasun sekä toimimiseen liikenneonnettomuuspaikalla, sähköiskutilanteissa ja yleisimmissä leirintäalueen hätäensiaputilanteissa. Turvallisuuspäivillä on runsaasti käytännön harjoituksia todellisen tuntuisissa tilanteissa.

Turvallisuuspäiville otetaan korkeintaan 50 osallistujaa. Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssin kouluttajina toimivat SF-Caravan ry:n leirintä- ja turvatoimikunnan jäsenet sekä Länsirannikon Koulutus Oy WinNovan turvallisuualan opettajat. 

Kurssin hinta on 149 euroa/henkilö sisältäen opetuksen ja ohjelman, kurssimateriaalin, osallistumistodistuksen sekä aamu- ja päiväkahvin, keittolounaan ja iltapalan. Jokaiselle ilmoittautuneelle lähetetään ennen kurssia sähköpostilla vahvistus kurssin toteutumisesta.

Länsi-Suomen pelastusharjoitusalueella on mahdollisuus majoittua omalla matkailuajoneuvolla maksuttomasti. Sähkö matkailuajoneuvoon maksaa 20 euroa/pe-su. Lisäksi alueella on majoitusparakki, jossa on majoitusmahdollisuus 30 henkilölle. Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa maksaa 30 euroa/hlö/vrk tai 50 euroa/hlö pe-su 2 vrk sis. liinavaatteet. Huom! Alueella ei ole saunaa, mutta suihkut ja peseytymistilat löytyvät. Alueelle voi tulla jo perjantai-iltana 9.3.2018. Pelastusharjoitusalueelta matkaa Porin keskustaan on matkaa 5 kilometriä.

Turvallisuuspäivän oppitunnit ovat sisätiloissa, mutta kaikki harjoitukset ulkona. Tapahtumaan osallistuville suositellaan sään mukaisia varusteita ja lämpimiä vaatteita mukaan.

Huom!  Tapahtuman harjoitukset videoidaan myöhempää opetuskäyttöä varten. Ilmoittautuessasi samalla sallit mahdollisuuden, että voit näkyä tunnistettavasti tapahtumassa tehtävässä opetusvideossa.

Kurssille ilmoittaudutaan keskiviikkoon 28.2.2018 mennessä alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla anne.nieminen@karavaanarit.fi tai
puhelimitse 03 615 3132/Anne Nieminen. Sähköpostilla, puhelimitse tai ilmoittautumislomakkeen kautta tehdyt kurssi-ilmoittautumiset laskutetaan ilmoittautumisajan päätyttyä. 
Huom ilmoittautumisen voi myös tehdä verkkokaupassa .

Kurssi toteutetaan, kun vähintään 30 osallistujaa on kurssille ilmoittautunut.

 

 

Koulutukset

Lisää