Koulutuksen superviikonloppu

5.10.2019 - 6.10.2019
Nastola, Lahti
Pajulahden Urheiluopisto

Kohderyhmänä on SF-Caravan ry:n jäsenyhdistysten puheenjohtajat, sihteerit, yhdistyksen muut hallituksen jäsenet, leirintäaluevastaavat, aluetoimikuntien vetäjät ja kaikki leirintämatkailusta kiinnostuneet karavaanarit.

Tilaisuus koostuu samanaikaisesti toteutettavista luentojaksosta. Osallistujilla on mahdollisuus koota haluamansa kokonaisuus ja itselleen sopiva koulutuksen sisältö. Luennot ovat vuorovaikutteisia, joten oma aktiivisuus palkitaan kotiin vietävinä ideoina ja virikkeinä. Huom! Lauantain ohjelmassa oleva 8 tunnin mittainen hätäensiapukurssi tulee suorittaa kokonaisuudessaan, jotta sen on hyväksytty. Lauantain päättää kaikille yhteinen tähtiluento, jonka esiintyjä ilmoitetaan myöhemmin.

Viikonlopun kurssien tavoitteena on antaa osallistujille eväitä, innostusta ja ideoita yhdistystoimintaan, yhdistyksen luottamustehtävien hoitoon ja leirintäalueiden ylläpitoon. Kurssin aikana perehdytään mm. viestintään, markkinointiin, suhdetoimintaan, asiakaspalveluun ja kestävään kehitykseen. Erityinen painopiste on ideoinnilla, verkostoitumisella ja uusien ihmisten kohtaamisella.

Kurssin osallistumismaksuun kuuluu ohjelman mukaiset luennot ja ateriat (lauantaina aamukahvi, lounas ja päiväkahvi sekä sunnuntaina lounas).

Kurssin hinta on 149 € / henkilö. Osallistumismaksut laskutetaan ilmoittautumisajan päätyttyä. Huom! Kurssin toteuttaminen vaatii vähintään 20 osallistujaa.

Iltaohjelma on vapaa. Majoitusvarauksen yhteydessä on mahdollista varata päivällisbuffet noutopöydästä hintaan 11,85 € / henkilö. Rantasaunavuoro majoittuville on lauantaina klo 18 - 22. Majoittuville on veloitukseton kuntosalin käyttö.

Jokainen osallistuja huolehtii omasta mahdollisesta majoituksestaan ja varaa majoituksensa itse. Majoitus on mahdollista sekä matkailuajoneuvossa että Liikuntakeskus Pajulahden hotellitasoisissa huoneissa.

  • Yhden hengen huone 95 € / yö
  • ​Kahden hengen huone 130 € / yö
  • matkailuajoneuvopaikka 30 € / yö (paikkoja max 10 kpl)
  • matkailuajoneuvomajoittujalle aamiainen + sauna yleisellä vuorolla 10 € / hlö

Varaukset tunnuksella ”SF-Caravan” suoraan Pajulahdesta varaukset@pajulahti.com tai p. 044 7755 220 tai 044 7755 230. Majoitus maksetaan paikan päällä vastaanottoon. Majoitusvaraukset 23.9.2019 mennessä.

Leirintämajoitus myös SF-Caravan Kerava ry:n alue SFC-Kangaslampi, osoite Alhaistentie 77, 15560 Nastola, tietoja tästä

Ilmoittautumisaika kurssille on päättynyt. Voit kysellä peruutuspaikkoja anne.nieminen@karavaanarit.fi 

Viikonlopun kurssiohjelma löytyy sivun alareunasta liitteenä.

 

 

 

 


 

 

 

 

Kartta

Koulutukset

  • Ei tulevia tapahtumia.