Karavaanarin Ajotaitokortti -peruskurssi 2019

28.9.2019 - 29.9.2019
Turku
Ruissalo Camping

Kurssi on tarkoitettu kaikille oman ajotaitonsa kehittämisestä kiinnostuneille. Kurssin tavoitteena on Karavaanarin Ajotaitokorttiin vaadittavan peruskurssin hyväksytty suorittaminen. Kurssin sisältö koostuu liikennesäännöistä, ennakoivasta ajosta ja ajoneuvon käsittelystä. Kurssin aikana on käytännön ajoharjoituksia sekä matkailuautolla että auton ja matkailuvaunun yhdistelmällä. Kurssiohjelman toteuttavat yhteistyössä SF-Caravan ry ja Liikenneturva.
Kurssin hyväksytty suorittaminen edellyttää ajokokeen läpäisemistä. Kurssiosallistumisen edellytys on, että kurssilaisella on hyväksytty ajotaitomerkki
(suoritettu joko matkailuvaunuyhdistelmällä tai matkailuautolla).

Tarkista merkkisuoristuspaikkakunnat Lauri Nieminen puh 0400 821 086 tai sähköposti: lauri.nieminen@karavaanarit.fi

Järjestäjä hoitaa paikalle matkailuvaunun ja matkailuauton ajokokeita varten. Kurssilaiset voivat käyttää omia vetoautojaan ja omia sivupeilejään.

Kurssimaksu on 100 €/henkilö. Kurssimaksu käsittää sekä peruskurssin että jatkokurssin sekä kurssiajan ruokailut. Kurssimaksu, jota ei palauteta, laskutetaan jokai-
selta osallistujalta ilmoittautumisajan päätyttyä. 
Kurssilaisille kurssihinta sisältää kurssiajan ruokailut. Ruokailupaketti sisältää: lauantaina ja sunnuntaina aamukahvit, lounaat sekä päiväkahvit.

Kurssimajoitus omassa matkailuajoneuvossa tai villassa Ruissalo Campingissa, turun hotelleissa. Kurssimaksu ei sisällä majoitusta. Jokainen varaa majoituksensa itse.

Kurssi järjestetään kun osallistujia on vähintään 16, maksimiosallistujamäärä kurssille on 24.

Kurssin toinen osa järjestetään 7.-9.2.2020. Jatkokurssille kutsutaan kaikki ykkösosan hyväksytysti suorittaneet.

Ilmoittautumiset kurssille 12.9.2019 mennessä.

 


 

 

 

Koulutukset

Lisää