SF-Caravan Mastercard

SF-Caravan Mastercard

SF-Caravan ry tarjoaa yhteistyössä Handelsbanken Rahoitus Oyj:n kanssa jäsenyhdistysten henkilöjäsenille mahdollisuutta hankkia kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti, SF-Caravan Mastercard -kortti.

SF-Caravan Mastercard -korttia voi hakea minkä tahansa pankin asiakas eikä se edellytä pankkisuhteen vaihtamista.

SF-Caravan Mastercard on jatkuva luotto, jonka tilinhoitopalkkio on 5 euroa/kk vain niiltä kuukausilta, kun tilillä on laskutettavaa saldoa. Kortin vuosimaksu on 10 euroa toisesta vuodesta alkaen. Tavallisille korttiostoille saa aina noin kuukauden korotonta maksuaikaa. Korottoman maksuajan jälkeen laskun voi maksaa kerralla tai tarvittaessa pienemmissä korollisissa kuukausierissä. Korko Handelsbanken Prime + 8,5 %-yksikköä (17,42 % 12/2017). Todellinen vuosikorko 1 500 euron luottosaldolle on 9,057 % (12/2017). Luoton myöntää Handelsbanken Rahoitus Oyj, Itämerenkatu 11-13, Helsinki.

SF-Caravan Mastercard -kortti on kansainvälinen maksukortti, joka käy maksuvälineenä yli 24 miljoonassa myyntipisteessä ympäri maailman. Voit myös nostaa käteistä rahaa kaikista Mastercard-tunnuksin varustetuista pankkiautomaateista sekä kotimaassa että ulkomailla.

Handelsbanken Rahoituksen Nettipalvelussa voit 24/7 käydä katsomassa tilikohtaisia tietoja kuten laskutustiedot viitenumeroineen, tilin saldon, käyttövaran, ostot useita kuukausia taaksepäin, tarkistaa kortin voimassaolon ja lopettaa tilin. Nettipalvelussa voit myös päivittää yhteystietosi. Nettipalveluun voit rekisteröityä osoitteessa www.hrasiakaspalvelu.fi kun Sinulla on voimassa oleva SF-Caravan Mastercard-kortti. Salasana toimitetaan postiosoitteeseesi viikon kuluessa, jonka jälkeen palvelu on käytettävissä.

SF-Caravan Mastercard -kortin luottoraja voi olla 500-10 000 euroa. Luottopäätös tehdään jokaiselle hakijalle henkilökohtaisesti. SF-Caravan Mastercard-korttia voit hakea hyvin varustetuissa matkailuauto- ja vaunuliikkeissä kautta maan.

SF-Caravan Mastercard -korttiin kuuluu Ostoturva- ja Matkaturva-ryhmävakuutus. Vakuutuksen myöntää vakuutusyhtiö Zurich. Lisätietoa vakuutuksesta.

Maksamalla ostoksesi SF-Caravan Mastercard -kortilla, voit kerryttää itsellesi Finnair Plus -palkintopisteitä. Lue lisää täältä: www.aktiiviraha.fi/finnairplus .

SF-Caravan Mastercard -kortti on karavaanarin oma maksuväline, jolla voit maksaa ostoksesi sekä kotimaassa että ulkomailla.

Kysy lisää Handelsbanken Rahoituksen asiakaspalvelusta puh. 09 133 7710 (ma-pe klo 9-21, la klo 10-18). 

Voit hakea SF-Caravan Mastercard -korttia tästä.

SF-Caravan Mastercard -kortti käy siellä missä Sinäkin käyt.