Webaston jälkiasennus euro6 moottoriin.

Kyösti Rautio 14.11.2017 14:46

Onko kellään kokemusta fiat euro6 moottoriin jälkiasenettu webasto?
Kun olen kuullut että häiriövalo jää palamaan.Sama vika havaittu myös uusissa-
fiat pakettiautoissa,joissa on tehdas asennettu webasto. Odottavat tehtaalta
uutta päivitystä.

Tero Sännälä 19.11.2017 21:19

Juu mulla on uusi Fiat alustalla oleva Euro6 moottorilla varustettu asuntoauto ja siihen asennettu webasto. Ongelma kuulemma liittyy just tohon jos on webasto asennettu. Kun pistää webaston päälle niin toi moottorin merkkivalo alkaa palaa. Juuri tänään se ihmeellisesti sammui (voi kuulemma sammua, kun tarpeeksi yhteen menoon ajaa). Muuten sitä ei saa pois, kuin merkkiliikkeessä. Ongelma on tehtaalla tiedossa, mutta eivät vielä ole saaneet korjausta siihen tehtyä. Tästä syystä korjaamo ei voi kuitata merkkivaloa pois (tehtaan piikkiin), kun ovat tekemässä korjaus pakettia. Sitä siis odotessa.

Kyösti Rautio 20.11.2017 09:16

Toimiiko se webasto kun vikavalo palaa palaa eli lämmitääkö se moottorin kylmänä.?
Uskallanko asennuttaa vielä webaston Missä asenetutit webaston mitä se tuli maksamaan? Olihan se webasto THERMOTOPEVO5 eli 5kw?


Voisitko antaa sähköposti osoitteesi tai puhelin numerosi ?
muokattu: 20.11.2017 09:32
Raimo Hytönen 20.11.2017 15:01

Sammuuko merkkivalo, jos sammuttaa Webaston? Jos sammuu, eik' siitä ole muuta haittaa, niin sitähän Toisaalta ei kai Webastoa tarvitse alkulämmityksen jälkeen juuri ajossa tarvitse päällä pitää, joten jos merkkivalo häiritsee se on vain väliaikaista.

Asian suurin haittapuoli on se, että jos kyseessä olisi todellinen moottorihäiriö, se jäisi ehkä ensi vaiheessa huomaamatta Webaston ollessa käynnissä. Jatkossa asia kyllä paljastuu - huomattavasti ensivaihetta suuremmin kustannuksin.


Toisen lauseen loppu näyttää hävinneen bittiavaruuteen. Se jatkuu sitähän -sanan jälkeen: voi pitää Webaston toiminnan merkkivalona.
muokattu: 20.11.2017 15:06

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.