kemssan tyhjennys

TAMMINEN PASI 08.04.2007 20:47

yksinkertaisesti mihin voi ja mihin olette tyhjentänyt täyttyneet "astiat" turun seudulla

TERVO JARI 08.04.2007 21:05

muuallakin olen toiminut niin että kun poistun leirintä alueelta, jos on tarve tyhjätä kemssa tyhjään sen leirintäalueella asianmukaiseen paikkaan. Ja jos olen menossa kotio ja kalusto on käyttämättä jonninaikaa niin tyhjään kemssan ettei sisältö jää odotteleen seuraavaa reissuu . . .

Puskaparkkilaisethan tyhjää kemssansa sinne samaan puskaan jossa olevat yönsäkin, tämän päätelmän olen tehnyt noista levähdysalueiden ympäristöistä . . .

ABC huoltikset omaavat miltei poikkeuksetta kemssantyhjäys paikan . . . Linkki: http://www.abcasemat.fi/verkosto/kartta?action=AREA_SPATIAL&bbox=3175644.0,6713244.0,3205644.0,6743244.0

Ei äkkipäätä käynyt ilmi että onko tuolla kemiallisen WC:n tyhjäys palvelua . . .

Tuossa ABC:n "etusivu . . . http://www.abcasemat.fi/

Jari

RAJALA HANNU S 08.04.2007 21:44

Mitähän Tervo tarkoittaa puskaparkkilaisella. Satunnaista levähdysalueella yöpyjää? Jos niin, hän heittää melko inhottavan varjon kanssamatkaajan päälle. Minä kyllä henkilökohtaisesti luulen, että levähdysalueilla vallitseva sottaisuus on aivan muista tekijöistä johtuvaa. Todennäköisesti mieluumminkin sellaisten levähtäjien, joilla ei autoissaan ole kemssaa eikä roskista kuten useimmiten vaunuilijoilla ja asuntoautoilijoilla on.

Siitäkin huolimatta hyvää matkailua niin puska- kuin muillekin parkkilaisille.

TERVO JARI 08.04.2007 22:05

sellaisista jotka yöpyy levähdys tai vastaavilla aluiella . .

Kyllä kemssan tyhjennysjätökset erottaa muista roskista vielä viikkojenkin jälkeen . . . Ja vieläpä kymmenien metrien päästä . . Ei tarvi päälle kävellä . . .

Ja kukasmuukaan se on kemssansa sinne tienposkeen tyhjännyt kuin "kanssamatkustaja" ? ? Junailija ? ?

Levähdysalueiden ympäristöön näkee usein tyhjennetyn kemssan sisältö . . . tuskin sellainen joka on yöpynyt leirintäalueella jätä kemssantyhjennystä suoritettavaksi levähdysalueen laitaan vaan suorittaa sen leiritäalueen asianmukaisilla varusateilla ( huuhtelu ym. ym. . . varusteet ) varustettuun tyhjennys pisteeseen . . .

Ei senkummempia varjoja mitä tuo kaikille paistava aurinko luo, ole tarkoitus kenenkään päälle minunkaan heittää . . totuus on todennäköisesti vain tuo . . .

Jari

SIRKIÄ MATTI 08.04.2007 22:13

Enpä tiedä caravan alueiden ulkopuolisia muita paikkoja kuin Aura. ABC aseman takana, teiden 9 ja 41 risteyksessä olevan tielaitoksen levähdysalueen. Alueen ABC-aseman puoleisella sivulla on tielaitoksen WC rakennus, jossa yhden oven takana on kemsan tyhjennysallas.

Tuolta voit katsoa kattavasti caravan alueiden ulkopuolella käytössä olevat ajokaivot ja kempsan tyhjennyspaikat. Kokeneet puskaparkkilaiset ovat siistiä porukkaa, eivätkä sotke yöpymisympäristöään. Tulemmehan monesti samoille paikoille uudestaankin, jos ne vain pysyvät siistinä muidenkin jäljiltä. http://karavaanari.info/SMF/index.php?PHPSESSID=6529788c0480d59289d2b0fb5a14fbde&board=23.0

Ruissalon caravanalueella on kanssa, mutta niiden tilojen käyttö edellyttää yöpymistä (maksun suorittamista).

AHONEN KAI 09.04.2007 04:19

Oman kantani tähän paskakeskusteluun olen jo aiemmin kertonut, ja en sitä nyt enää toista. Mutta tuli mieleen kun pari viikkoa pyörittiin tuossa hollannin ja saksan nurkilla hetki sitten, varsinkin maaseudulla voi yhtyä helposti tullimies Seppo Rädyn mielipiteeseen: "Saksa on paska maa".

Traktoreilla hinattiin n. 10 kuution vetoisia paskatankkeja ja ne sisällöt kylvettiin peltoon, ja haju oli tietty sitä ihteään. Sama hommahan se on täällä kotimaassakin, silkkaa paskaa kylvetään luontoon samaan malliin, seuraavaksi tuli mieleen Eestissä Kauksin leirintäalue Peipsijärven pohjoisrannalla, siellä kymmenet, ellei sadat ihmiset käyvät aidosti metsäpaskalla, ja näky on sen mukainen.

Se kun yksi englantilainen tuuppasi paskapyttynsä sisällön Tavirassa sairaalan rakennustyömaalla muoviputkeen, jonne oli tarkoitus vetää sähköpiuhat kulkemaan maan alla, ei ole hienoa kuin englantilaisen mielestä.

Saatika hirvet, jänikset, karhut, paskaa niistäkin irtoaa, ja eiku metsään

Jos nyt joku lajitoveri heivaa paskapyttynsä jonnekin ojanpenkalle, ei se edelleenkään ole kuin paskaa.

Tosin tyhjennyspaikkoja on tännekin jo rakennettu niin ettei luontoon kippaaminen ole kovinkaan mielekästä saatika fiksua.

TERVO JARI 09.04.2007 10:26

listaa kemiallisenWC:n tyhjennys mahdollisuuksia Turun suhteen, ei ollu paikkaa, mutta tuossa linkki mistä käy ilmi Suomen shellien tyhjäys paikat, ei oo runsaudella "pilattu" lista :

http://www.shell.com/home/fi-fi/html/iwgen/shell_for_motorists/site_locator/app_fi-fi_huoltamohaku_1106.html

Ja muut huoltisketjut ei ole ilmoittaneet ollenkaan tyhjennysmahdollisuudesta ? Onkohan ollenkaan ? ?

Jari

SIRKIÄ MATTI 09.04.2007 11:07

Nesteen asemien tyhjennypaikat löytyvät edellisessä viestissäni olevan linkin takaa. Essoillakin on muutamia tyhjennyspaikkoja. Esso ketjuna ei tainnut vain niistä ollut kiinnostunut. Olivat asemien omaa palvelua. No Esso asemaketjuna on häviämässä maastamme. Mistä asemasta tulee ABC ja mille tulee ST1 tunnukset nähdään tulevaisuudessa. Toivottavasti palvelut eivät huonone karavaanareille. TB asemillakin on muutamia tyhjennyspaikkoja. Ei näitäkään taida TB ketjuna olla kiinnostunut ilmoittelemaan luetteloissaan.

HYTÖNEN REIJO T 09.04.2007 13:39

Se laittamasi linkki oli hyvä,tulostin kaikkien kolmen suuren ketjun tiedot manuaaliksi autoon.Kyllä niillä jo alkaa pärjäämään. Itse suosin ABC asemia liikkuessani koska ne suosivat karavaanareita.On muuten hyvä konsepti niillä asemilla,vaivaton ruokailla ja hoitaa vaunu,lapset ja koira .Pyrin myös tankkaamaan ABC llä.Niin se menee kun sen oikein oivaltaa. On ihme ettei noita tyhjennyspaikkoja ole määrätty pakollisiksi uusien asemien rakennuslupa ehtoihin.

Noihin edellisiin nimittelyihin kommentoisin,että senkun nimittelee vain puska,villi tai joku muu,kai niitä vielä on. Kyllä levähdyspaikoilla mielestäni tulee voida levähtää myös yön yli.Kuka tietää,että ne paskat sinne yöllä heitetään eikä päivällä poiketessa. Kyllä kai se on järki ja tunteet kun ratkaisee mihin moskansa heittää.Niitä joko on tai ei.

SIRKIÄ MATTI 09.04.2007 17:20

Vaikka aikoinaan jotkin henkilöt ovat nähneet suuren vaivan tietoja kerätessään ja listaa tehdessään. Ajokaivo listoja katsellessa sen jo huomaa. Nekään eivät pysy ajan tasalla pitkiä aikoja välillä päivittämättä. Jokaisessa listassa on jo tarkennuksia tai lisäyksiä kirjattu uusiin viesteihin.

Siksi esitänkin pyynnön, että kuka huomaa jonkin listalla olevan paikan lopettaneen tai sieltä ei löydykään ajokaivoa. Menisi kirjoittamaan tietonsa sinne listan jatkeeksi. Sama asia, jos löytyy jokin uusi paikka jota listassa ei vielä ole mainittuna.

Pidetään listat ajan tasalla, ja hyödynnetään kulkiessamme näitä mahdollisuuksia, niin emme omalta osaltamme ole sotkemassa luontoa jätteillämme.

Ajokaivolistan, ja paljon muutakin, löytää linkin takaa. http://karavaanari.info/SMF/

TERVO JARI 12.04.2007 16:49

Tällä hetkellä tiedossa olevat Teboil-asemat, joilla on kemiallisen WC:n tyhjennyt ovat:

Heinola Tähtihovi, Juornatpolku 41 Lempäälä Pirkanhovi, Kelhontie 254 Rajahovi Vaalimaa, Rajahovintie 10 Simpele, Mäkiänkiläntie 2 Veneasema Maarianhamina, Österhamn Suukarin veneasema, Uusikaupunki

Tuoretta tietoo, tänään tuli Susannelta viesti, Susanne Heino myyntisihteeri Oy Teboil Ab Huoltamoyksikkö

Jos haluut häneltä kysyy jotain "Teboiliin" liittyvää, susanne.heinoMIUKUteboil.fi

Ei kysyvä "tieltä" eksy . . .

Jari

TERVO JARI 16.04.2007 21:30

Ettei tartte ruveta "linkkeileen":

Futura-myyntipiste Parainen Airiston Meriasema, Airistontie 700, 21600 PARAINEN
Futura-myyntipiste Pyhäjoki Yppäri, Kokkolantie 1116, 86170 YPPÄRI
Futura-myyntipiste Pyhäjärvi Vaskikello, Vaskikellontie 420, 86800 PYHÄSALMI
Futura-myyntipiste Tammisaari Skåldö, Sommarönranta 44, 10600 TAMMISAARI
NESTE Anjalankoski Elimäentie, Elimäentie 14, 46910 ANJALANKOSKI
NESTE Forssa Autokeidas, Paavola, 30100 FORSSA
NESTE Inari Saariselkä, Kiveliöntie 8, 99830 SAARISELKÄ
NESTE Juuka Kolinportti, Kolintie 10, 83950 AHMOVAARA
NESTE Jämsä Jämsän Portti, Kauhkialantie 108, 42100 JÄMSÄ
NESTE Kittilä Levi, Tunturitie 2, 99130 SIRKKA
NESTE Närpiö Pirttikylä, Velkmossvägen 1, 66270 PÖRTOM
NESTE Rovaniemi Alakorkalontie, Alakorkalontie 22, 96300 ROVANIEMI
NESTE Ruukki Revonlahti, Revonlahdentie 540, 92350 REVONLAHTI
NESTE Varkaus Warkaudenportti, Kiertotie 2, 78210 VARKAUS

Lissää "tyhjäystä" . . .

Jari

SIRKIÄ MATTI 16.04.2007 22:03

Heinolan Tähtihovissa on omat tyhjennyspaikat molemmilla puolin moottoritietä. Lempäälä ja Simpelekin on OK. Olen käyttänyt näitä tyhjennyspaikkoja.

Uusikaupunki, Suukarin veneasemalla on imutyhjennyslaite veneiden septitankkien tyhjennykseen. Imuletku ei ylety maalle päin niin pitkälle, että auton saisi tarpeeksi lähelle tyhjennystä varten. Kemsan säiliön voi kantaa imutyhjennyslaitteen vierelle.

SIRKIÄ MATTI 16.04.2007 22:15

Futura-myyntipiste Pyhäjärvi Vaskikello, Vaskikellontie 420, 86800 PYHÄSALMI. Viime syksynä kysyin sieltä tyhjennyspaikan sijaintia. Sain vastaukseksi, ettei heillä ole tyhjennysmahdollisuutta.

NESTE Forssa Autokeidas, Paavola, 30100 FORSSA. Tämän hetkistä tilannetta en tiedä. Siellä oli rakennuksen iso laajennus, ja pihan laajennukset uudelleen järjestelyineen. Taisi hävitä ajokaivo siinä myllerryksessä. Kuka tietää tarkemmin?

SIRKIÄ MATTI 16.04.2007 22:18

Hyvää ja tarpeellista tietoa olet kaivanut esille. Kiitos siitä.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.