SF-Caravan ry:n koulutustoiminta

SF-Caravan ry:n koulutustoiminta

Koulutus on yksi merkittävimmistä SF-Caravan ry:n jäseneduista. Osa koulutuksista on suunnattu jäsenyhdistysten luottamus- ja toimihenkilöille, osa kaikille karavaanareille. Koulutusten pääteemana vuonna 2023 on vastuullisuus.

Koulutus on mainio jäsenetu sinulle, karavaanari!

SF-Caravan ry järjestää vuonna 2023 lukuisia mielenkiintoisia, monipuolisia ja ajankohtaisia koulutuksia verkossa ja lähitoteutuksena. Koulutusten tavoitteena on tarjota SF-Caravan ry:n jäsenyhdistysten luottamus- ja toimihenkilöille valmiuksia omassa tehtävässään toimimiseen ja oman yhdistyksen toiminnan kehittämiseen. SF-Caravan ry järjestää myös kaikille karavaanareille avoimia koulutustilaisuuksia. Tavoitteena on edistää jäsenten etua monin eri tavoin.

Erilaisia koulutuksia järjestetään esimerkiksi järjestötoimintaan, turvallisuuteen, talousosaamiseen, markkinointiin ja viestintään, vastuullisuuteen sekä paikalliseen vaikuttamiseen ja edunvalvontaan liittyen. Lisäksi halutaan varmistaa kaikkien toimijoiden perusdigitaitojen osaaminen.

Koulutustilaisuudet ovat SF-Caravan ry:n jäsenille maksuttomia.

Koulutusten yhteistyökumppanina toimii Opintokeskus Sivis.

Ota seurantaan myös koulutusten Facebook-sivu, jonne sekä lisätään tietoa tulevista koulutuksista että tunnelmapaloja menneistä koulutuksista.

Syksyn 2023 koulutustarjonta julkaistaan 1.8.2023!

 

Tulevia ajoharjoittelutapahtumia

La 17.6. Rekiniemi SF-Caravan Pielisen-Karjala ry
Pe 4.8.-Su 6.8. Kuus-Hukkala SF-Caravan Savonlinnan seutu
La 12.8. Leporanta SF-Caravan Liedon Seutu ry
Pe 1.9.- La 2.9. Lukkuhaka SF-Caravan Pohjanmaa ry
Pe 29.9.-Su 1.10. Helsinki Caravan SF-Caravan Helsinki ry

Yhdistysten järjestämiin ajoharjoittelutapahtumiin ovat tervetulleita kaikki karavaanarit omasta yhdistyksestä riippumatta.

Lisätietoa ajoharjoitteluista ja ajotaitomerkeistä

Lisätietoa carambasta

Ajoharjoittelutapahtumista antaa lisätietoja: Lauri Nieminen 0400 821 086 ja Olof Bussman 050 569 1511.

 

Kaikki koulutukset