Camping Key Europe, CKE


Uusi Camping Key Europe -kortti korvaa Camping Card Skandinavia -kortin (Pohjoismaisen leirintäkortin).

Camping Key Europe -kortin haltijoille myönnetään leirintäalueilla ja lomakylissä etuja leirintämaksuista, mökkimajoituksesta ja oheispalveluista.

Camping Key Europe on perhekohtainen kortti, jolla nopeutetaan majoittujien asiointia leirintäalueen vastaanotossa. Korttiin sisältyy tapaturma- ja vastuuvakuutus koko perheelle leirintäalueella. Vakuutus on voimassa sisäänkirjoittautuneelle asiakkaalle ja hänen perheenjäsenilleen (yksi tai kaksi aikuista ja perheen lapset) mukana olevilla leirintäalueilla, lomakylissä ja hotelleissa koko Euroopassa. Vakuutus on voimassa lisäksi Turkissa ja Marokossa.

Camping Key Europe -kortilla saa alennuksia ja etuja yli 1 600 leirintäalueella Suomessa ja Euroopassa. CKE-kortti käy 20 Euroopan maassa: Ruotsi, Norja, Tanska, Belgia, Espanja, Hollanti, Irlanti, Iso-Britannia, Italia, Kreikka, Kroatia, Latvia, Luxemburg, Portugali, Ranska, Saksa, Slovenia, Sveitsi, Suomi ja Unkari.

Kortteja myyvät Suomen Leirintäalueyhdistyksen jäsenalueet, joita on noin 150 eri puolella maata. Leirintäalueiden sesonkiaikana, kesä-elokuussa, kortti kannattaa hankkia suoraan leirintäalueelta, jolloin väliaikaisen kortin saa heti käyttöön. Varsinainen kortti lähetetään myöhemmin postitse.

Huom! Korttia ei toimiteta ulkomaille.

SF-Caravan ry myy jäsenilleen Camping Key Europe -leirintäkorttia.
Kortin hinta on 16 € ja se on voimassa kalenterivuoden.

Voit hankkia kortin SF-Caravanin toimistosta Hämeenlinnasta tai tilata kortin verkkokaupastamme. Verkkokaupasta tilattaessa postikulut vain 3,5 €.
Camping Key Europe -leirintäkortin voit tilata myös puhelimitse SF-Caravanin toimistolta. Anne Nieminen, puh. (03) 615 3132, tai sähköpostilla anne.nieminen @ karavaanarit.fi.

Toimitus puhelin- tai sähköpostitilauksissa postiennakolla.
Postiennakkotilauksissa kulut ovat 7 €.

Vuositarra CKE-korttiin

Ne henkilöt, jotka ovat jo hankkineet CKE-kortin, voivat vuosittain ostaa siihen pelkän vuositarran. Vuositarran hinta on 16 €. Vuositarran voi hankkia verkkokaupastamme, tai leirintäalueilta.