Leirintäalueliiketoiminta ja sen kehittäminen

1.4.2017 10:00
Deadline: 3.3.2017
Tampere

Kurssin tarkoituksena on leirintäalueliiketoiminnan kokonaisuuden ymmärtäminen sekä liiketoiminnan kannattavuuteen keskeisesti vaikuttavien asioiden osaamisen lisääminen. Leirintäalueliiketoiminta on keskeinen osa nykyaikaisen SF-Caravan ry:n jäsenyhdistyksen toimintaa. Toiminnan onnistuminen vaatii yhdistykseltä taloudellisten tosiasioiden hallintaa, pitkäjänteisyyttä, suunnitelmallisuutta ja markkinointitaitoja. Kurssilla paneudutaan juuri näihin asioihin.

Kurssin kohderyhmänä ovat SF-Caravan ry:n jäsenyhdistysten puheenjohtajat, hallituksen jäsenet, rahastonhoitajat, sihteerit, SFC-alueiden aluetoimikuntien jäsenet ja leirintäaluetoiminnan vastaavat sekä muut kiinnostuneet.

Kurssiin sisältyy etätehtävä, joka tehdään ennen varsinaista koulutuspäivää. Etätehtävän voi kurssilainen tehdä itsenäisesti tai yhteistyössä esimerkiksi yhdistyksensä hallituksen tai aluetoimikunnan kanssa. Etätehtävän suorittaminen ei ole pakollista, mutta antaa mahdollisuuden saada enemmän irti kurssilla käsiteltävistä asioista.

Kurssin hinta on 149 euroa/henkilö sisältäen opetuksen, kurssimateriaalin, etätehtävän, osallistumistodistuksen sekä aamu- ja päiväkahvin ja keittolounaan. Kurssi laskutetaan ilmoittautumisajan päätyttyä. Jokaiselle ilmoittautuneelle lähetetään ennen kurssia sähköpostilla vahvistus kurssin toteutumisesta.

Kurssille ilmoittaudutaan perjantaihin 3.3.2017 mennessä osoitteessa www.karavaanarit.fi/leirintaalueliiketoiminta tai sähköpostilla anne.nieminen@karavaanarit.fi tai puhelimitse 03 6153132/Anne Nieminen. Kurssi toteutetaan, kun vähintään 20 osallistujaa on kurssille ilmoittautunut. Huom! Ilmoittautumisen yhteydessä pyydämme jokaista ilmoittamaan sotunsa Tredun opetusjärjestelmään kirjautumista (=atk-tunnuksia) varten.

Koulutukset

Lisää