Polttoaine ja nestekaasu

Polttoaine-edut


Teboil

Teboil myöntää jäsenille luottokorttialennusta Teboil Maksuaikakortilla 2,6 snt/l bensiinistä ja dieselöljystä sekä 15 % nestekaasusta ja Teboil-voiteluaineista. Alennukset lasketaan huoltamon kulloinkin voimassa olevista alv:n sisältävistä nettohinnoista, ja polttoainealennukset saa myös Teboilin automaattiasemilta. Tilinhoitomaksu on 1,35 €/lasku.

Lisätietoa: Oy Teboil Ab, asiakaspalvelu puh. 020 4700 900, www.teboil.fi

Teboil-etu SF-Caravan ry:n jäsenkortilla

SF-Caravan ry:n jäsenkortilla jäsen saa Teboil-huoltamoilta 1,5 snt alennuksen bensiinista ja dieselöljystä näyttäessään jäsenkortin kassalla tai syöttäessään sen korttiseteliautomaattiin ennen maksua.

Huomaa, että alennuksia ei myönnetä Teboil Express-asemilla.


Shell

Shell Card Private – yksityiskortti

Shell Card Private –kortti on monipuolinen ja turvallinen maksuväline, joka käy kaikilla Suomen ja Ruotsin Shell- ja St1-asemilla. Kortilla voi maksaa kätevästi tarpeellisia menoja tien päällä polttoaineista ja autokemikaaleista aina ruokailuihin asti – kaikki yhdellä kortilla. Kuukausittain vaihtuvat asemakampanjat löydät helposti tästä.

SF-Caravanin jäsenet saavat Shell Card Private -kortilla jatkuvana alennuksena 2,2 senttiä alennusta polttoainelitrasta. Tilinhoitomaksu on 0 € kun valitset laskutusmuodoksi e-laskun. Lisätietoja Shell yksityiskortista löydät täältä ja korttia voit hakea tästä. Saadaksesi karavaanareiden jäsenetualennuksen kirjoita myyjäkenttään CA.

Lisätietoa: Shell Card Private -kortin asiakaspalvelu puh. 09 584 00 227 (arkisin klo 8-16), info@shellcard.fi


Nestekaasuedut

AGA tarjoaa SF-Caravan ry:n jäsenille 20% -alennuksen nestekaasusta AGA:n palvelupisteillä. Tarkista lähin AGAn palvelupiste täältä (hae palvelupisteitä, ei nestekaasua).  Huom! Alennus koskee vain AGAn linkin takana mainittuja palvelupisteitä, EI muita jälleenmyyjiä. Alennus myönnetään listahinnoista, ei kampanjahinnoista.

Lisäetu: AGAn palvelupisteiltä nyt myös alumiiniset kevytpullot, joihin vaihto teräskuorista veloituksetta. Lisäksi monet SFC-alueet myyvät AGAn nestekaasua jäsenhintaan.

Lisätietoa: Oy AGA Ab, puh. 010 2421


Teboil

Teboil myöntää SF-Caravanin jäsenille 15 %:n alennuksen nestekaasusta Teboil-luottokortilla. Alennukset lasketaan huoltamon kulloinkin voimassa olevista alv:n sisältävistä nettohinnoista. Luottokortin tilinhoitomaksu on 1,35 e/lasku.

Teboil-etu SF-Caravan ry:n jäsenkortilla

Jäsenkortilla 10 % alennus nestekaasusta kassalla maksettaessa. Alennus lasketaan huoltamon kulloinkin voimassa olevista alv:n sisältävistä nettohinnoista. Huomioithan, että jäsenkortin takana täytyy lukea: TEBOIL-käteiskorttialennukset tällä magneettiraidalla.

Lisätietoa: Oy Teboil Ab, korttipalvelut, puh. 0204 700 900, www.teboil.fi