Polttoaine ja nestekaasu

Polttoaine-edut


Teboil

Teboil myöntää jäsenille luottokorttialennusta Teboil Maksuaikakortilla 2,6 snt/l bensiinistä ja dieselöljystä sekä 15 % nestekaasusta ja Teboil-voiteluaineista. Alennukset lasketaan huoltamon kulloinkin voimassa olevista alv:n sisältävistä nettohinnoista, ja polttoainealennukset saa myös Teboilin automaattiasemilta. Tilinhoitomaksu on 1,35 €/lasku.

Lisätietoa: Oy Teboil Ab, asiakaspalvelu puh. 020 4700 900, www.teboil.fi

Teboil-etu SF-Caravan ry:n jäsenkortilla

SF-Caravan ry:n jäsenkortilla jäsen saa Teboil-huoltamoilta 1,5 snt alennuksen bensiinista ja dieselöljystä näyttäessään jäsenkortin kassalla tai syöttäessään sen korttiseteliautomaattiin ennen maksua.

Huomaa, että alennuksia ei myönnetä Teboil Express-asemilla.


Shell

Shell on lanseerannut uuden yksityiskortin nimeltä Shell Card - Private ja se korvaa vanhan euroShell-yksityiskortin. Ne euroShell-yksityisasiakkaat, joilla oli aktiivinen euroShell-yksityiskortti, ovat saaneet automaattisesti uuden Shell Card -kortin.

Kaikki SF-Caravan ry:n jäsenet saavat uudella kortilla 2,2 senttiä alennusta polttoaineista. Alennus on voimassa toistaiseksi kaikilla miehitetyillä Shell-asemilla Suomessa (ei Shell-express).

Shell Card - Private

Shell Card Private on pohjoismainen polttoainekortti yksityisasiakkaille. Kortti kelpaa yli tuhannella Shell-asemalla Pohjoismaissa (Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska). Kortilla voidaan ostaa kaikki autoiluun liittyvä asemilta; polttoaineista autokemikaaleihin ja pesuista ravintolapalveluihin. Pääkortin lisäksi korttitiliin voidaan liittää jopa neljä rinnakkaiskorttia, jokaiselle autoilevalle perheenjäsenelle oma. Kortti on täysin maksuton, kun maksutavaksi valitaan verkkolasku.

Lisätietoja uudesta kortista löydät Shellin internet-sivuilta.

Saadaksesi SF-Caravan jäsenalennuksen, tulosta ohessa oleva hakemus ja täytä se. Postita hakemus osoitteeseen: oy Shell ab, info: CARD , Tunnus 5001648, 00003 VASTAUSLÄHETYS.

Korttisopimusehdot löytyvät alla olevasta pdf-liitteestä. 

Yksityiskortin asiakaspalvelu neuvoo arkisin kello 8 - 16  numerossa (09) 584 00 227.

PDF-tiedostoShell Card Private, sopimusehdot.pdf (39 kB)
PDF-tiedostoShell card private, hakemuslomake.pdf (108 kB)
Tulosta, täytä ja lähetä hakemus oy Shell ab:lle

Nestekaasuedut

AGA tarjoaa SF-Caravan ry:n jäsenille 20% -alennuksen nestekaasusta AGA:n palvelupisteillä. Tarkista lähin AGAn palvelupiste täältä (hae palvelupisteitä, ei nestekaasua).  Huom! Alennus koskee vain AGAn linkin takana mainittuja palvelupisteitä, EI muita jälleenmyyjiä. Alennus myönnetään listahinnoista, ei kampanjahinnoista.

Lisäetu: AGAn palvelupisteiltä nyt myös alumiiniset kevytpullot, joihin vaihto teräskuorista veloituksetta. Lisäksi monet SFC-alueet myyvät AGAn nestekaasua jäsenhintaan.

Lisätietoa: Oy AGA Ab, puh. 010 2421


Teboil

Teboil myöntää SF-Caravanin jäsenille 15 %:n alennuksen nestekaasusta Teboil-luottokortilla. Alennukset lasketaan huoltamon kulloinkin voimassa olevista alv:n sisältävistä nettohinnoista. Luottokortin tilinhoitomaksu on 1,35 e/lasku.

Teboil-etu SF-Caravan ry:n jäsenkortilla

Jäsenkortilla 10 % alennus nestekaasusta kassalla maksettaessa. Alennus lasketaan huoltamon kulloinkin voimassa olevista alv:n sisältävistä nettohinnoista. Huomioithan, että jäsenkortin takana täytyy lukea: TEBOIL-käteiskorttialennukset tällä magneettiraidalla.

Lisätietoa: Oy Teboil Ab, korttipalvelut, puh. 0204 700 900, www.teboil.fi