Polyplastic ja vialliset ikkunat tiedote. Koskee tuotemerkkejä SEA,LMC,Knaus-Tabbert ja Rapido.

KOMULAINEN MIKKO 17.11.2014 12:45

Terve kaikille :D

Kuten otsikostakin voi lukea sain postia ko.yritykseltä. Aikoinaan -05 ostamani McLouis asuntoauton asunto-osan ikkunat ovat vialliset. Niiden liimaus haurastuu ja ulko-osa lentää ajettaessa pihalle, joka aiheuttaa melkoisen vaaratilanteen. Aluksi kun ensimmäinen ikkuna putosi omalle pihalleni luulin sen jääneen auki ja syksyisen myrskyn repimäksi. Toinen ikkuna lensikin sitten ajossa tämän vuoden toukokuussa. McLouis asuntoautoja ei myydä enää Suomessa, joten käännyin edellisen maahantuojan/kauppiaan puoleen. Uusi ikkuna laitettiin tilaukseen ja ajattelinkin, että Italian poika tuo sen kävellen, koska oli jo lokakuu eikä ikkunasta tietoakaan. Lopulta tuli kirje Polyplasticilta ja ongelmat alkoivat oikein tosissaan, vaikka he myöntävät virheen tapahtuneen ei ole mahdollista saada yksityishenkilönä uusia ikkunoita. Käännyin taas edellisen kauppiaan puoleen, mutta hekään eivät saa ikkunoita elleivät ala edustajiksi taas. Mikäli joku tietäisi miten tämä asia saataisiin hoidettua ilman, että joudun ajamaan Ruotsiin heidän edustajan luokse olisin hyvin kiitollinen.

t:Mikko Komulainen

Ps: Tältä sivulta löytyy merkit ja korinumeron avulla saa selville kuuluuko autosi viallisten ikkunoiden ryhmään.

http://www.polyplasticpass.nl/UK/veiligheidsactie/

KOMULAINEN MIKKO 15.03.2015 18:26

Nosto. Sain lopulta asunto-osan ikkunan monen välikäden kautta helmikuussa, joten aikaa meni 10kk. Tänään sain taas viestiä Polyplasticilta, jossa varoiteltiin ikkunoista. Elikkäs kaikki jotka meinaavat ostaa käytetyn asuntoauton v.2000-2010. Kannattaa tarkastaa lukeeko asunto-osan ikkunassa Polyplastic. Se voi säästää ihmishenkiä.

JOKINEN REINO 16.03.2015 19:18

Mahtaako olla ainoa tapaus , vai onko noita pleksejä irronnut muistakin kulkimista ?

Kurkkasin oman kulkimen pleksejä, ja Polyplastic niissä lukee . Millon lienee alkavat irtoileen.

VÄLIAHDE JUSSI 16.03.2015 21:34

Ainakin mulla on pysynyt jo vuodesta 2000 lähtien tuulilasin vaihdatin nyt talvella jo on kaahareiden nastajälkiä keulassa ja tuulilasissa.

HIETALA PEKKA 17.03.2015 07:35

Jos ikkunoiden kaikissa kulmissa on näkyvissä n.15mm halkaisijaltaan oleva harmaa "nuppi" on nuo korjattu tehtaan antaman ohjeen mukaan.Entisessä eämässä(työ)noita tuli korjailtua kymmeniä.Ainakin Byrstner autojen omistajille oli "tehdaskampanja"jossa pyrittiin käymään läpi ja korjaamaan kaikki autot joissa oli nuo ko.ikkunat. Pede

KÄRKI KAARLO 17.03.2015 15:00

mikäs se on tuo chassiks number, auton runko vai korin nro ? -kk.

KOMULAINEN MIKKO 17.03.2015 18:13

Täältä voi valita valmistajan ja sen jälkeen syötetään runkonumero. http://www.polyplasticpass.nl/UK/veiligheidsactie/ Mulla on nyt kaikki asunto-osan ikkunat irronneet liimauksista ja liimasin ne takas, sekä laitoin pienillä pulteilla/muttereilla vielä lisäkiinnityksen. Auto on ollu seisonnassa, mut tuuli kisko ne erilleen. Liima ei kuulemma kestä aurinkoa!

-Mikko

JOKINEN REINO 21.03.2015 18:50

Oman kulkimen ikkunoissa näkyy olevan ne nupit , vain yläkulmissa.

Hannu Räsänen 09.02.2017 14:05

Omasta 2005 Weinsberg asuntautostani tippui syksyllä yksi ulkolasi ja hävisi. Ikkunat ovat Polyplasticin valmistetta. Kuka osaisi kertoa että mistä voisi hankkia varalasin? Asustelen Porvoossa. Pitänee varmistaa muidenkin ikkunoiden lasien kiinnitys.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.