25.1.2012

2 € alennusta teatterilipusta

Tampereen Komediateatteri tarjoaa SF-Caravan ry:n jäsenille 2 euron alennuksen teatterilipusta. Alennus on saatavilla ainoastaan esityspäivänä, Tampereen Komediateatterin toimistosta jäsenkortin esittämällä. Maksimissaan neljä lippua per jäsenkortti.

Viisi naista kappelissa
Katto-Kassinen

 

Tampereen Komediateatteri sijaitsee keskustassa, helppojen kulkuyhteyksien varrella. Tunnelmallinen, linnamainen Komediateatterin Juhlatalo herättää ihailua sekä ulkoa että sisältä. Lähellä on monia nähtävyyksiä: Tampereen Tuomiokirkko, keskuspaloasema, museokeskus Vapriikki, legendaarinen hotelli Tammer ja toki kauniisti kuohuva Tammerkoski. Vuosien varrella on tuotettu todella monipuolista ja hauskaa kulttuuritarjontaa kaikenikäisille. Ei ihme, että on menty katsojaennätyksestä toiseen! Teatterinjohtaja Panu Raipian sanoin: ”Teatterin tulos ei kuitenkaan ole lukuja, vaan tunteita – naurua ja kyyneleitä.”

Kerran vielä
Kultalampi

 

Lisätietoa: Tampereen komediateatterin toimisto, Lapintie 3 a, 33100 Tampere, puh. 0207 288 388, komedia@komediateatteri.fi,www.komediateatteri.fi.

Avoinna arkisin klo 10-17, esityspäivinä auki esityksen alkuun asti. Esityslauantaisin ja -sunnuntaisin klo 12 - esitysten alkuun asti, ei koske yksityistilaisuuksia. Kesällä esityslauantaisin ja -sunnuntaisin klo 12-19, ei koske yksityistilaisuuksia.  

Ellet halua jatkossa SF-Caravan ry:n uutiskirjettä, voit perua sen täällä.

SF-Caravanin FACEBOOK-sivulla on jo 2 192 tykkääjää. Tykkää sinäkin, niin saat ajankohtaiset tapahtumatiedot kätevästi omalle seinällesi.