Tarvikkeet

Näytä keskustelu listana Näytä keskustelu puuna

Ufo, digiboksi ja tv

5.8.2012 klo 20:32:37
VAINIKAINEN AKI
Hei, luullakseni kaikki ei pelitä kuten pitäisi...

hankin vaunun katolle Ufo-antennin ja samalla uusin antennin piuhankin. Sattuneesta syystä mukana on kesän ajan ollut sekä Nokian 120T -digiboksi että Conax-kortinlukijan takia myös vanhempi Topfieldin boksi. TV:nä vanha kuvaputkinen Mark.

Reissuun lähtiessä testasin molempia bokseja kotopihassa kirkonkylässä ja signaalit tuuttasivat lähes täyttä. Molemmissa bokseissa oli tietysti virransyöttö päällä antennin suuntaan. Siksipä olikin yllätys, kun kanavat näkyivät aika harvassa paikassa reissussa moitteetta. Esimerkiksi Punkaharjulla sain Topfieldin näkymään maksukanaviltakin ok, mutta juuri muualla en. Toisen ääripään esimerkki sitten Karvion lomakeskus, jossa signaalit olivat punaisella molemmissa bokseissa. Tavallisesti Noksu selvisi työstään paremmin, mutta heikohkoa oli silläkin.

Olen ymmärtänyt muiden kommentteja lukiessani, että Ufolla pitäisi kanavien löytyä asiallisesti ilman erillistä antennivahvistintakin. Ei kai tuolla TV:llä ole merkitystä asiaan, eikös se toimi vain näyttölaitteena boksin ja antennin ollessa oleellisia lenkkejä näkymisessä?

t. av
 Vastaa viestiin

Aiheen viestit