Matkailuvaunut ja vetoautot

Näytä keskustelu listana Näytä keskustelu puuna

Poksi

29.7.2012 klo 12:40:12
SANTALAHTI BRIITTA
Hei. olen uusvanha karavaanari jo alunpitäen kuuskyt seiskyt luvun vaihteesta vanhempien kanssa. Nyt kolmas paluu lajiin 11 vee pojan kanssa. Ostimme Poksin ja se onkin jo koekäytetty viikon reissulla. Nyt ehdottaisinkin ellei ole jo ehdotettu/toteutettu tapaamista poksistien kanssa jossain jonain viikonloppuna. Olisi kiva vaihtaa kokemuksia ja ideoita saadakseen kaiken irti tuosta humoristisesta pikku korsusta :).
Mukavaa karavaanikesän jatkoa.
Terv. Briitta

-----
Käyttäjän lisäys viestiin 29.7.2012 klo 13:05:49
Hups taisin kirjoittaa väärälle osastolle :(

Re: Poksi

30.7.2012 klo 22:18:09
VÄLIAHDE JUSSI
Oikeella osastolle sinä olet kirjoittanut, hyvä vaunu kaikin puolin.

Re: Poksi

30.7.2012 klo 23:01:52
RIIHELÄ ESA
"Hups taisin kirjoittaa väärälle osastolle :( "

Ajattelitko, että Poksi on niin pieni, ettei mene läpi matkailuvaununa, vaan pitäisi laittaa tarvikkeiden puolelle ikäänkuin vetoauton lisävarusteena?

Re: Re: Poksi

31.7.2012 klo 07:56:45
KOISTINEN TOIVO

Re: Re: Re: Poksi

31.7.2012 klo 08:08:34
KOISTINEN TOIVO
Jassoo, Tämä penteleen kone näköjään kertoo asiat ennen ku minä, vissiin salakieltä kun ei mitään näy. Minusta se tuo poksi on mukavan näkönen peli.
Nuorempana oli mieli, että laitetan meillekin semmonen, mutta jäi.
Hauskoja matkoja teille. Toivopoika

Re: Re: Poksi

31.7.2012 klo 08:52:24
SANTALAHTI BRIITTA
Heh, on se lisäväruste :) mutta hyvä sellainen. Kiva vetää ja uskomattoman tilava kun vertaa esim kaappitiloiltaan toiseen ehdokkaaseeni Actioniin. Poksissa on sama asuintila kuin pienessä matkailuautossa jossa hytti vie ison tilan.

Re: Re: Re: Poksi

1.8.2012 klo 13:13:15
TUORINIEMI PENTTI
Meillä on Poksi NL ja teimme sillä lomamatkan Pohjois-Suomeen.Seurueeseen kuului lapsenlapset,7 ja 8 v. Pappa,Mamma ja kääpiösnautseri.Näin nähtynä siinä majoittu 5 henkilöä ja eikä ollu ollenkaan ahdasta.Pappa vaan joutu öisin lattialle ja muu porukka nukku sängyssä.Iltaisin vesisateella vuoteentekoaikaan lapset seiso vessassa ja Mamma koirineen litteenä oven suussa.Aamulla sama kuvio,jos vesisade häiritsi.Aurinkoisilla ilmoilla ooteltiin ulkopuolella,milloin loppuu kolina kopista.
Vetoautona oli Toyota Yaris.Hyvin yhteensopiva pari,ulkoiselta olemukseltaan.Molemmat pieniä ja sieviä.Kaikki matkailussa tarvittava mahtu mukaan.Poksin etuna on sekin,että turhaa tavaraa ei tule kuljeteltua,kun tila tarvitaan tarpeelliseen.Mitäs varten sitä tarpeetonta tavaraa ympäri Suomen kuskaamaan?
Toisella lapsista on ollut koira-allergiaa ja se hirvitti,että miten siitä selvitään.Parina aamuna otettiin allergia lääke ja poika oli sitä mieltä,ettei hän sitä tarvii.Eikä mitään oireita ilmenny koko 8 päivän reissulla.Oireilu loppu siihen retkeen.Nyt voi olla Mammalassa ihan niin paljon,kun huvittaa,ilman lääkitystä.Eihän tuo tietysti ole Poksin hyvyyttä,mutta hauska sattuma sinänsä.
Poksi on oiva lisätarvike isompaankin vetoautoon! Yariksen perässäkin kulki loistavasti.

Tämän jutun kirjotteli tuo isoäiti Aila Tuoriniemi


Re: Re: Re: Re: Poksi

2.8.2012 klo 11:26:18
SANTALAHTI BRIITTA
Kiva tarina :) Voin vaan kuvitella ja hymyillä. Mulla on vetoautona Honda CRV joten aina ei edes muista että on jotain perässä :). Mutta sama aatos on mullakin ettei sitä viitsi liikoja tavaroita kuljetella eikä myöskään turhia neliöitä. Me kun todella reissataan eikä paljon leirintäalueita kuluteta kuin yöpymiseen. Aamusuihkut ja tiskit ja taas menoksi.
Menojalkaa vipattaa nytkin mutta kun pitää ootella tuota jälkikasvua leiriltä kotiin että päästään taas matkaan ennen koulujen alkua. Penteleen koulut kun haittaa vapaa-aikaa. Lomat takas kolmeksi kuukaudeksi sanon minä erittäin painokkaasti!!

Re: Re: Re: Re: Re: Poksi

5.8.2012 klo 00:36:38
VÄLIAHDE JUSSI
On se vaikka, kuinka iso vaunu niin aina se tavaroista täyttyy,
pieni ei niinkään helposti.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poksi

5.8.2012 klo 09:49:59
KOISTINEN TOIVO
Kyllä, niin se on. Olipa kuinka iso hotelli, aina riittää kampetta. meillä aikanaan vaihettiin elnakki tetlesiin, ja piti kantaa liikkeen pihalla tavarat toisesta toisen.
Jumaliste sitä määrää, näytti ettei ne mahu uuteen, ja piti ihmetellä missä ne oli entisessä. Siihen sattu joku pariskunta katteleen sitä hommaa, mies kysäsi multa,että oottako pitkällä reissulla? Minä siihen, että viikko. No emännät katteli meitä siihen malliin, että vaihettiin puheen aihetta. Ruvettiin kehuun vehkeitä.
Mutta se poksi, siittä tulee hyvälle tuulelle, tai kun näkee rättisitikan, ja vähän haikeaksi kun yleensä ne on nuoria ihmisiä. No mkäpä se siinä.
Toivopoika

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poksi

5.8.2012 klo 17:13:05
VÄLIAHDE JUSSI
Kettu että,se kumma homma.Autotalliin ei mahdu enään autokaan.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poksi

5.8.2012 klo 19:42:20
OVASKAINEN MIKA
noh niin tulipa kans hommattua Poksi Ntl ja eka viikko lomailua takana, vaunu toimii hienosti ,mitä nyt pieni vesivuoto letkuissa ku ei oltu kiristetty kunnolla tehtaalla.
Ihmeen tilava ja käytännöllinen vaunu on vaikka pieni päältä niin iso sisältä.
Kai sitä viel syksyllä täytyy johonkin lähtee cruisailemaan.
Vetoautona 1,6 farmari golffi ja vähän sais tehoa olla lisää et pääsis mäetkin ylös ;-)

-----
Käyttäjän lisäys viestiin 5.8.2012 klo 19:44:01
niin koskas pidetään se yhteismiitti ja koska viitaten viestiketjun aloittajaan??

-----
Käyttäjän lisäys viestiin 5.8.2012 klo 19:44:37
ja missä piti kirjoittaa

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poksi

5.8.2012 klo 20:40:19
VÄLIAHDE JUSSI
Katoppa Caravan Carbon testi samasta vaunusta, jo on yhden mukaiset.

-----
Käyttäjän lisäys viestiin 5.8.2012 klo 20:52:17
Ei oo istuimen päälyskankaan metrin hintaan,valmiustajalle,sanottu sananallakaan,toisin kuin,matkailuautoden kohdalla,polttoaineen kulutus
tai edes päästöarvojen ilmoittaminen ei heitä kiinostanut ilmoittaa.
CC= on J.Halmemäki jos et tiennyt,nyt tiedät.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poksi

5.8.2012 klo 21:42:43
SANTALAHTI BRIITTA
Juu juu, treffiehdotuksia vaan tulemaan. Mä olen jo vanha ihminen joten toivopoijan suupielet ei kaarru kun vaunun kohalla :)... vaikka mulla onkin tuo pieni poikanen. Syysruskaa ollaan menossa Lappin katsomaan vielä vaunulla jos opettaja suo lomaa.
Huomenna menossa Yyteriin jossa sadetutkan mukaan sataa koko ajan, kattelin just vaihtoehtona Hankoa jossa tutkan mukaan sentään hiukan pilkistää aurinkokin.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poksi

8.9.2012 klo 15:08:16
GRÖNROOS SOILI
Ihmettelin vaunussa vesivuotoa, löysin vian. Ei ollut letkut kunnolla kiinnitetty lavuaarin alla tässäkään vaunussa.
Oli sinne vähän vaikea päästä kiinnittämään letku Kyllä poksin kanssa pärjää ,eihän sitä aamusta iltaan siellä olla sisällä! Citikka berlingo vetoautona, mäet vähän tökkii. mutta kärsivällisyyttä ,kärsivällisyyttä takana tulijat:))!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poksi

9.9.2012 klo 21:51:36
SANTALAHTI BRIITTA
Mulla oli tulva vaunussa kun hain sen liikkeestä. Olivat laittaneet vesikanisterin täyteen ja pumpun sisään ja jättäneet korkin auki. Ite laitoin korkkiin reiän josta mahtuu johdot ja letkut ja sitten kierrän jonkun rätin siihen ympärille ettei roisku yhtään. Ei tarvi muistaa aina ottaa pumppua pois matkan ajaksi. Vielä kun tuunailen siihen jotain muuta tilkettä niin toimii hyvin. Tultiin just 10 päivän lapin reissulta ja Poksi on kyllä verraton kaveri. Tahtoo vaan tuo kaasujalka painaa toiselle saalle nopeutta ihan vahingossa kun ei huomaa vaunua perässä muuta kun pitkissä mäissä. Tosi lämmin oli nukkua. Ei tarvinnut lattialämmityksen lisäksi kaasua laittaa kuin hetkeksi illalla.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poksi

2.10.2012 klo 00:28:40
OVASKAINEN MIKA
juu ihmeen hyvin tuo lämpö pysyy sisällä tuossa poksissa,meillä on ollut nyt syksyllä vain pieni 1000w patteri päällä öisin ja hyvin tarkenee

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poksi

2.10.2012 klo 00:54:40
VÄLIAHDE JUSSI
No tähän se Caravan Carbo kirjoitti kyllä hän tiesi sen kun testas.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poksi

2.10.2012 klo 20:25:14
SANTALAHTI BRIITTA
Ehdottaisin Poksistien tapaamista lokakuussa. Meillä on lomaa 18-19 koulusta ja sit viikonloppu päälle ja tien päälle ollaan lähdössä. Kertokaahan te muut mihin päin tullaan :)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poksi

2.10.2012 klo 21:08:53
OVASKAINEN MIKA
viikonloppuna oltiin Raksilassa kahden Poksin voimin ihan yllätten ja juttua riitti

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poksi

5.10.2012 klo 23:52:21
SANTALAHTI BRIITTA
Nyt alkaa olla vaunu sisustettu omaksi... mutta vielä on yksi asia ratkaisematta. Roskis?? Mihin ihmeeseen se mahdutan?? Onko ideoita poksistit??

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poksi

19.1.2013 klo 17:31:48
GRUNDSTRÖM KAUNO
Itselläni poksi ollut jo muutaman vuoden ilman suihkua ja Wc:tä jota en ole kyllä kaivannutkaan mutta antaa lisätilaa kun ovat poissa. Tähän asti vedetty Batle 1.6 :lla mutta nyt hankittiin Golf Farmari 1,9 turbo diessel niin uskon että nousut sujuu premmin tänä kesänä.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poksi

19.1.2013 klo 18:12:14
KOISTINEN TOIVO
Brita, minä en ole eläissäni rumaa naista nähnyt. Ja miten se viinin, ja naisen iän vertailu menikään. Niin että kyllä ne suupielet korviin ole huoletta.
Poksi, ja rättisitikka, siinä on elämä.
Toivopoika

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poksi

14.2.2013 klo 22:46:14
HAVAS OUTI
Meillä edellinen vaunu oli Poksi.
Roskis oli läppäkantinen muoviroskis vessan nurkassa. Roskis siirtyi tarvittaessa ulos kesäkeittiöön ruuanlaiton ajaksi.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poksi

17.2.2013 klo 00:46:28
VÄLIAHDE JUSSI
Pito ratkaisee voikun minäkin saisin sellaisen joskus.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poksi

12.5.2013 klo 21:39:35
OVASKAINEN MIKA
mites joko Poksit ovat lähteneet liikenteeseen,me ajateltiin ens viikonloppuna mennä Raumalle ja aloittaa kauden

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poksi

15.5.2013 klo 11:22:57
SANTALAHTI BRIITTA
Jo vain... Oltiin Liedossa viime viikonloppuna. Kiva paikka.
Perustin ryhmän poksisteille facebookkiin. Liittykää niin ehkä saamme treffit aikaiseksi isolla porukalla.
https://www.facebook.com/briitta.santalahti?ref=tn_tnmn#!/groups/431958173567859/

Terv. Briitta