Matkailuvaunut ja vetoautot

Näytä keskustelu listana Näytä keskustelu puuna

Vetopeilit

7.5.2012 klo 21:19:58
HEIKKILÄ TAPANI
Onko tietoa, onko Emuk-vetopeilit, jotka ovat merkki/mallikohtaisia ja kiinnitetään auton omiin peileihin niin hyvät,että kannattaa maksaa 111e pari.

-----
Käyttäjän lisäys viestiin 8.5.2012 klo 07:01:02
Kiitos noista vastauksista. Noiden perusteella aion jo hankkia.

Re: Vetopeilit

7.5.2012 klo 21:43:07
RAINETSALO KARI
Minusta hankinta kannattaa. Itselläni oli merkkikohtaiset Emukit kolmessa edeltävässä veturissani. Peilien asennus on nopea. Peilit ovat tukevaa tekoa. Valitettavasti Emuk on vähentänyt merkkikohtasten peilien mallivalikoimaa. Mm uusiin Volvoihin ei löydy kuin universaali malleja. Ainakaan minua nuo universaalit eivät vakuuta.
EMUK.jpg (245 kB) 

Re: Re: Vetopeilit

7.5.2012 klo 23:25:22
RAINETSALO KARI
Tuo edeltävä kuva on Emuk mallikohtaisista peileistä ja auto on Volvo S60 2.4T.
Peili "istuu" autonpeiliin kuin nenä päähän.

Re: Vetopeilit

8.5.2012 klo 07:08:31
NIEMELÄ PASI
Ovat hyvät, helpot asentaa ja kerran kun olet säätänyt kohdalleen niin ei aina tarvitse peilien laittamisen yhteydessä suunnata uudelleen. Eivätkä paljoa tärise. OK, tähän tulee kommenteja että ei tarvitse yleismallistenkaan kanssa suunnata uudelleen, mutta niiden kanssa joutuu takemmin katsomaan että tulevat aina samaankohtaan.

Huonona puolena tuossa on se että autoa vaihtaessa aina aina joutuu hankimaan uudet peilit.

Asia varmaan riippuu siitä kuinka paljon likkuu, kuinka usein peilejä joutuu irrottamaan ja kiinnittämään. Niin ja minkä katsoo vaivaksi. Taakse näkee molemmilla samalla lailla, siihen ei nällä ole vaikutusta.

Re: Re: Vetopeilit

9.5.2012 klo 17:47:17
KEMPPAINEN OLAVI
Näitä auton peileihin kiinnitettäviä peile jä olen kokeillut useita. Kaikki ovat toimineet. Nykyisesä autossamme Kia Sportagessa vaan on vetelät omat peilit, että ensimmäinen vastaantuleva rekka paiskaa peilin päin ovilasia. Pientä apua olen saanut henkilöauton renkaista leikatuista kumikiekoista ja laskettelusuksien sitomiseen käytetyistä tarrakiinnikkeistä.