Matkailu ulkomailla

Näytä keskustelu listana Näytä keskustelu puuna

Haluatteko suositella mukavia leirintäalueita välillä Donostia-San Seastian - Santander

26.5.2012 klo 22:06:54
ALI-MATTILA PETRI
Tervehdys kaikille ulkomaanmatkaajille!

Aikomuksemme on siis tulevana kesänä vierailla em. alueella ja toivoisimmekin kokemuspohjaisia vinkkejä hyvistä ja toimivista leirintäalueista matkasuunnitelmia varten.

Re: Haluatteko suositella mukavia leirintäalueita välillä Donostia-San Seastian - Santander

27.5.2012 klo 12:39:48
PENNINKILAMPI JOUKO
Tässä eräs.
Camping Itxaspe Itziar - Deba. Hyvä. Rauhallinen. Vaikuttava sijainti.
Kartturi Eila
C Itxaspe Itziar - deba (282 kB) 
C Itxaspe 1 (286 kB) 
C Itxaspe 2 (269 kB) 

Re: Haluatteko suositella mukavia leirintäalueita välillä Donostia-San Seastian - Santander

27.5.2012 klo 14:21:37
SILMUNEN HANNU
Hei!

Leirintäalueiden tasosta minulla ei tuolla ole mitään havaintoa, mutta olemme 2v sitten keväällä fillaroineet sen kokonansa, aina Biarritzista alkaen Oviedooon, mistä jatkoimme vuoriston poikki Lugoon, Santiago de Compostelaan ja aina Fisterraan/Finisterraan saakka (missä uusi mielettömän hieno rannikko), ja voin kyllä todella suositella seutua! Todella erilaista Espanjaa ja todella erilaista Eurooppaa, hyvin mielenkiintoista!


Hassua on se, että mieleen nousee ainoastaan yksi paikka, missä näimme leirintäalueita, eli niiden täytynee olla etupäässä hieman sisemmällä...me poljimme aina niin lähellä rantaa kuin mahdollista..

Meidän leirintäalue-havaintomme on Islaresin ja Orinonin pikkukylien väliin jäävän pitkän, kapean vuonon laitamilta, ja siinä niitä oli kaksi tai kolme. Tuo paikka on ainakin paikkana tosi hieno; laskuveden aikana tosi syvä hiekkaranta, metomista varten joki, jännittäviä kalliomuodostelmia ja luolia Islaresin puolella myöskin laskuveden aikana, maisemat avomerelle, pikkukylien palvelut, ravintolooita jne...


Tuo Islares/Orinon sijaitsee Gastro Urdialesin (mielenkiintoinen rantakaupunki missä upea temppelinherrojen linna) ja Laredon monikilometrisen hiekkarantakaupungin välissä. Laredosta muuten kulkee ihan sieltä hiekkarannan länsipään uloimmalta hiekkasärkältä pieni vesibussi Santonaan, eli siitä saa hauskan päiväretken aikaiseksi!

t.Kaarina

Jos matka vie vielä Santanderista länteen

28.5.2012 klo 08:38:37
TOIVONEN MARTTI
Komea ja hyvin varusteltu ja hoidettu kämppäri on Playa de Vidiagolla oleva La Paz. Korkea mäki jolta näkymä suoraan merelle, terassipaikat autoille ja vaunuille. Kämppärin väki vetää vaunut ylös traktorilla tai maasturilla niin ettei tarvi poltella omaa kytkintä. Alhaalla hieno hiekkaranta. Kokemisen arvoinen paikka, lähellä Picos de Europa.

-----
Käyttäjän lisäys viestiin 28.5.2012 klo 09:33:42
http://www.campinglapaz.com/

Re: Jos matka vie vielä Santanderista länteen

28.5.2012 klo 16:09:36
HÄNNINEN JUKKA
Yksi Espanjan hienoimmista, ainakin maasto/maisemallisestia tuo Martin mainitsema camping la paz.
Pari vuotta sitten siellä olimme asuntoautolla, olihan aikamoisen jyrkkäätä.

Sieltä ei kovin kaukana sitten matkan varrella on myös Altamiran luola.

Re: Re: Jos matka vie vielä Santanderista länteen

30.5.2012 klo 08:54:58
HYTTILÄ ESKO
Campingeja löytyy pitkin rantaa. mm Llanesissa, Luarcassa , heti San Sebastianin jälkeen myös. Kaikki rantapaikkoja,.Ajoimme yläreunaa pitkin yläkärkeen eräs vuosi, siitä Santiagon kautta Portugalin rajalle. Eikä minkaanlainen pula ollut campingeista. Olen laivassa enkä nyt pysty kaivamaan linkkejä niihin kun nettiyhteys satelliitin kautta =hidas. Mutta ACSI , ECC , ADAC jne nettisivut löytävät ne kaikki.

Re: Re: Re: Jos matka vie vielä Santanderista länteen

2.6.2012 klo 12:41:45
ALI-MATTILA PETRI
Kiitos kaikille vastanneille. Tuli uutta tietoa ja täydennystä netistä kaivetulle.