Matkailu ulkomailla

Näytä keskustelu listana Näytä keskustelu puuna

MasterCard kortti

14.5.2012 klo 12:46:12
PIETARILA ILKKA
Olisi tarkoitus lähteä Via Baltikaa kohti Groatiaa saako polttoainetta ja pystyykö tiemaksuja maksamaan kyseisellä kortilla vai pitääkö olla kyseisen maan valuuttaa kiitos vastauksista etukäteen Terv.31116

Re: MasterCard kortti

14.5.2012 klo 14:12:25
PASANEN MIKKO
Terve.
http://voppari.nudata.fi/index.php?id=49
Tuon linkin takaa löydät arvokasta tietoa noista 'matkustus' aiheista. Luulisin kyllä Visan kelpaavan, (eikös MasterCard sisällä visan?) mutta suosittelisin kyllä varata ainakin Kroatian rahaa kukkaroon, siellä on aika 'yrmeitä' rahastajia niissä tietulli kioskeissa.
Polttoainemaksut kyllä onnistuu visalla, ja polttoaineiden saanti paikkoja on kyllä tarpeeksi tiuhassa. Tsekissä myös tiemaksutarran ostaminen on ainakin aikaisemmin vaatinut Tsekin kruunuja.

Re: Re: MasterCard kortti

14.5.2012 klo 19:41:52
RUOTSALAINEN JUKKA
Hei, MasterCard ja Visa on kaksin täysin eri asiaa-ne ovat kansainvälisiä korttijärjestöjä, joilla kummallakin omat korttiohjelmat. Suomalaiset pankit tarjoavat yleensä kumpiakin kortteja. Yleensä siellä missä kortti kelpaa, kelpaa myös kummatkin kortit.

Re: Re: Re: MasterCard kortti

14.5.2012 klo 20:47:49
VALVE IRMELI
hei

Kyllä masterilla pärjää niinkuin visallakin. Molemmissa joskus toinen
ei kelvannut toisen kelvatessa. Kannattaa varata /vaihtaa paikallistakin esim kahville ym pieniin ostoksiin. Tiemaksuja muistaakseni viime kesänä
maksettiin kortilla (master debit ) tai euroilla.

Terveisin Ari