Matkailu kotimaassa

Näytä keskustelu listana Näytä keskustelu puuna

"keltanokan" kokemuksia ..

16.7.2012 klo 12:38:59
VÄLIMÄKI MARI
Tässä muutamia kokemuksia ekoilta reissuilta.
( mukana: äiti,iskä,2.5v tyttö ja 13v koira )

Kun saatiin auto pakattua ja pääsimme matkaan kohti Tuuria,huomasimme,että meillähän on kavereita.. ensimmäinen karavaanari morjesteli ja me tietenkin moikkasimme takaisin :)

Illalla Tuuriin saavuttuamme meitä oli vastassa suljettu portti: Täynnä ! No ilmankos oli parkkipaikalla leiriytyjiä. Päätimme kuitenkin,että ensimmäisellä retkellä haluamme mennä johonkin alueelle ja töysässä olikin Sepänniemen lomakylä,johon mekin mahduimme. Ainakin sillon oli mukavan rauhallinen paikka. Yleiset tilat ei päätä huimanneet,hiukan epäsiistit wc:t ym. Muuten ihan viihtyisä ja sopi hyvin meille,kun oli koirakin retkellä mukana.

Pitäähän lapsen päästä eläinpuistoon ja Ähtäriin suuntasimme. Eläinpuiston vieressä oleva Caravan-alue olikin jotain ihan muuta,kun edellinen paikka! Saimme valita hyvän paikan sivummalta,(koiralle erittäin hyviä varjoisia paikkoja oli reippaasti silloin tarjolla). Yleiset tilat todella toimivat ja uuden karheat. Alueella paljon tekemistä minigolffia myöden.Ei varmasti tule aika pikäksi isommillakaan lapsilla. Eläinpuistoonkin majoittujat pääsee rannekkeella niin usein,kun vaan kerkiää ja portti aivan leirintäalueen vieressä.

Siinä muutama kokemus meidän reissuista. Eihän me enää ollakaan keltanokkia :)

( autona - 89 fiiatti,joka muuten toimii erittäin hyvin ! )

Re: "keltanokan" kokemuksia ..

16.7.2012 klo 17:58:32
HARJU TAPIO
Ähtärissä on mukava käydä yökunnissakin vaikka se on meiltä katsoen vieressä (80 km) . Kaikki on toiminut myös meidän mielestä. ja neuvoja on aina saanut niitä udellessa.

Re: "keltanokan" kokemuksia ..

17.7.2012 klo 10:30:11
MANNINEN JYRI
onkos Sepänniemessä vielä käytössä se tilaussauna joka mainoskuvissa näyttää viimeisen päälle hienolta puusaunalta mutta joka todellisuudessa meinaa kaatua ihan kohta kyljelleen? oli aika eksoottinen kokemus....

Re: Re: "keltanokan" kokemuksia ..

17.7.2012 klo 10:58:56
VÄLIMÄKI MARI
Vietimme Sepänniemessä vain yön ja lähdimme ostoksille tuuriin. Ei käyty saunassa. Pihassa oli kyllä jonkun näköiset perustukset tehtynä,liekö siihen tulossa uusi sauna,jos vanha on jo ... Vanha .. :)

Re: Re: Re: "keltanokan" kokemuksia ..

17.7.2012 klo 18:55:54
KETTULA MIKKO
Vihjaa J_ _ _ _ _e että kurusta virroille päin olisi seitsemisen kansallispuisto:)

Re: Re: "keltanokan" kokemuksia ..

18.7.2012 klo 15:46:19
LINDSTRÖM STEFAN
"onkos Sepänniemessä vielä käytössä se tilaussauna joka mainoskuvissa näyttää viimeisen päälle hienolta puusaunalta mutta joka todellisuudessa meinaa kaatua ihan kohta kyljelleen? oli aika eksoottinen kokemus...."

Oli viime vuonna kyllä,vanhan ajan sauna joka pitää vedet kantaa sisälle siinä oli tyyliä:)

Re: Re: Re: "keltanokan" kokemuksia ..

19.7.2012 klo 07:39:11
MANNINEN JYRI
jep, mutta kun me kävimme ko saunassa muutama vuosi sitten, se oli oikeasti niin kallellaan ja lenkollaan ettei saunan ovea saanut kiinni vaan kaikki löylyt karkasi tuulen teille...
hyvä juttu jos ovat saaneet korjattua

Re: "keltanokan" kokemuksia ..

23.7.2012 klo 22:22:05
ÅBERG MERVI
Me olimme Ähtärissä heinäkuun alussa ja täytyy sanoa, että on paikka muuttunut 5 vuoden takaisesta edukseen. Sosiaalitilat olivat upouudet (vanhakin on vielä tallella), vaunupaikat osittain uusittu, lapsille oli vesiliukumäki ja -trampoliini, eläinpuistoon pääsi niin monta kertaa kuin vaan jaksoi. Teinitkin viihtyivät alueella. Ainoa huono puoli oli, että lähdettäessä vastaanotossa oli vain 1 ihminen ja hän oli varattuna puhelimessa (n.15 min) joutuen selittämään asiakkaalle, miten katsoa nettisivuilta mökkien tietoja. Itse uloskirjaamiseen ja maksamiseen meni about 30 sekunttia.

Onnelaan Tuurissa kannattaa mennä sesonkiaikana ajoissa. Se täyttyy jo aikaisin iltapäivällä. Tänä kesänä emme yöpyneet siellä vaan Kalajärven leirintäalueella, joka on n.30 km päässä Tuurista

Re: Re: "keltanokan" kokemuksia ..

24.7.2012 klo 01:46:49
KORSIJÄRVI SEIJA
Tuosta eläinpuistojen karavaanarialueista vielä sen verran että ilmankos Ranuallakin on hienot uudet niin yhdistelmäpaikat kuin kaikki huoltorakennuksetkin :) Saunoakin saa klo 24:n saakka, lapsille myös hieno leikkipaikka-alue. Ilmoittautumispiste tosin suljetaan klo 19 jonka jälkeen saa majoittua vapaasti parhaaksi katsomalleen paikalle ja käyttää palveluja kunhan sitten aamulla käy ilmoittautumassa ja maksamassa, ilmoittautumislappu löytyi aamulla auton ikkunasta.

Re: Re: Re: "keltanokan" kokemuksia ..

24.7.2012 klo 09:37:31
KORHONEN PAULI
Suurpetopuisto Kuusamon alapuolella oli hieno kokemus. Ei olleet karhut betonimontun pohjalla niinkuin on monessa paikassa. pkk